Impressum

Az Amerikai-Magyar Hírújság, magyar és angol nyelven megjelenő független online újság, mely folyamatosan friss híreket közvetít Amerikában élő magyaroknak az óhazáról, valamint Amerikában történt fontos eseményeket, információkat magyarországi olvasói felé. Nagy hangsúlyt fektetünk a határon túli magyarság önazonosságának megőrzésére,  fontos témákról, mint pl: ember és valódi közösség, örök érvényű elvek, nemzetek megkülönböztető sajátossága, emberi összetartásról és az amerikai magyarság mindennapi életéről készítünk cikkeket, interjúkat, filmeket, sok éves szakmai tapasztalattal, de mindenekelőtt korrekten.

Részt veszünk, és tudósítunk minden fontos magyarok által szervezett eseményről és rendezvényről Amerikában. Olvasóink tábora napról-napra folyamatosan bővül, érdeklődéssel és rendszeresen követnek bennünket Ausztráliából, Új-Zélandról, Hawaii-szigetekről még Japánból is, valamint minden európai nagyvárosból ahol magyarok élnek.  Facebook oldalunknak köszönhetően rajongótáborunk folyamatosan értesül legújabb megjelent cikkeinkről, írásainkról.

Statisztikáink alapján egyre több amerikai olvasó is figyelemmel követi a magyarországi eseményeket, ezért angol nyelvű írásainkat is folyamatosan bővítjük.

Az USA-ban és Kanadában él a külhoni vagy nyugati magyar diaszpóra kétharmada. Amerika minden államában élnek magyarok, számuk meghaladja a 2 000 000 főt. Sehol a világon nem oly erős és önálló a civil társadalom, mint az Egyesült Államokban.A magyarokról külföldön alkotott kép, de az országimázs formálása szempontjából is rendkívüli jelentősége van a magyar írott és elektronikus médiáknak.

Adományok:  Az Amerikai-Magyar Hírújságot nem támogatja sem politikai párt, sem politikai párthoz fűződő gazdasági társaság, vagy állami érdekeltségű cég! Működésünket kizárólag saját forrásból, hirdetőink, valamint olvasóink támogatásával biztosítjuk. Sok éves kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező újságíró-tudósító kollégáink főállású munkájuk mellett, szabadidejükben szerkesztik a lapot és tudósítanak Magyarországról valamint Amerikából. Kérjük, lehetősége szerint támogassa ön is munkánkat, hogy lapunk továbbra is értéket közvetítsen a magyar kultúráról az Egyesült Államokban. Nem határozunk meg minimum és maximum támogatási összegeke, ezt olvasóinkra és leendő támogatóinkra bízzuk. Lehetőséget kínálunk továbbá lapunkban amerikai és magyar cégek, vállalatok és magánszemélyek hirdetésének közlésére szponzorációként, direkt hirdetés vagy PR cikk formájában.

Természetesen elfogadunk támogatást országgyűlési, önkormányzati vagy európai parlamenti képviselőktől is, valamint párt országos, területi vagy helyi választott tisztségviselőitől, a magyar kultúra értékeit képviselő színészektől, énekesektől, íróktól és közéleti személyiségektől, Amerikából és Magyarországról egyaránt, abban az esetben ha – annak összegétől függetlenül – az adományozó hozzájárul a nevének, az adomány összegének, továbbá a jelölő szervezet megjelölésével képviselői vagy a párt megjelölésével tisztségének újságunkban történő közzétételéhez.

Az átláthatóság érdekében az adományozók nevét és az adomány összegét lapunkban közzétesszük.Az adományozónak vállalnia kell, hogy az Amerikai – Magyar Hírújság tevékenységére semmilyen befolyást nem gyakorol. Kérésére természetesen ha ezt igényli, mint a lap támogatójának a nevét közzétesszük. Szívesen fogadjuk az olvasóink támogatását is, akik egyébként ötleteikkel, javaslataikkal már eddig is segítették munkánkat. Ha szeretné támogatni bennünket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a központi e-mail címen: info@amerikaihirujsag.com

Kommunikáció:

Lapigazgató és Főszerkesztő: Marianna Jackson /Las Vegas, NV/

Kapcsolat:

 


© Szerzői jogok: Minden jog fenntartva. Nyomtatás és az újság tartalmának minden további használata,másolása, továbbá részleges használata, csak a szerkesztőség engedélyével lehet.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha linkelni szeretné az újság tartalmát.

Az Amerikai-Magyar Hírújság továbbra is várja olvasói véleményét, ötleteit, írásait és beszámolóit. Cikkeink kommenteléséhez nem szükséges regisztráció, azonban mind a cikkek tartalmában, mind a hozzászólásokban kerüljük a trágár kifejezéseket, gyűlöletkeltő szitkozódásokat. Az ilyen tartalmú hozzászólás azonnal törlésre kerül.

Várjuk  partnerek jelentkezését!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*