Las Vegas – Nevada II.

A Las Vegas-Nevada I. részében már irtunk mindarról, amit a hires Strip nyújt a látogatóinak, ahol a fényáradat magával sodor. Aki járt már Vegasban, tudja, hogy miről beszélek, élvezzük a Stripen a fényeket, de éhezünk egy kis friss levegőre. Nos, semmi mást nem kell tenni, csupán autóba ülni, és ellátogatni a városhoz közeli, gyönyörű természeti csodákhoz.

 

Red Rock Canyon

Csupán 15 mérföldre található Las Vegastól a Red Rock Canyon, amelyet túristák ezre látogat meg. Ennek a sivatagi szépségnek a sajátossága, hogy a piros szin különféle árnyalataival fogad bennünket. Futóknak, hegymászóknak, túristáknak, piknikezőknek nyújt teljes kikapcsolódást, hatalmas vadélettel, nyulakkal, hegyi szarvasokkal, bárányokkal, arany sasokkal, különféle madarakkal, vadlovakkal, vadmacskákkal. A látogatók belépődij ellenében körbe autózhatják a Canyont, vagy az engedélyezett utakon bejárhatják a 13 mérföldes varázslatos szépségű utat.

Valley of Fire

A Valley of Fire (Tűz völgye) a Mojave sivatagban található, mintegy 58 mérföldre a Striptől. Valley of Fire a legrégebbi nemzeti park Nevadában, kb 35.000 acre nagyságrendű, amelyet 1935 óta jegyeznek. Amikor a Nap süti a völgyet, olyan érzést kelt, mintha az egész terület tűzben égne, innen kapta az elnevezését is.

Death Valley National Park

A Death Valley nemzeti park még magával hordozza a régi nyugati világot, és történelmet. Csupán két óra autóútra helyezkedik el Las Vegastól, de ez a természeti gyönyörűség mindenképpen megéri a rá forditott időt.

Joshua tree

A Joshua fa, a legnagyobb a yucca fajták közül, és a Mojave Sivatagban él. A magassága változó, 15-40 feet közötti, a szélessége pedig 13 feet, 50-60 év kell neki mire megnő, és 150 évig is elél.  Nagyon megéri meglátogatni, életre szóló élményt okoz. Egy évben kétszer virágzik, februárban és kora márciusban, de egész évben gyönyörű.

Lake Mead National Recreation Area

Lake Mead a Colorado folyóhoz kapcsolódik, kb 25 mérföldre található a hires Striptöl, délkeletre Vegastól. Egész évben kinál látványosságot, varázslatosan szép, és hatalmas. A vizisportok kedvelőinek, és a túristáskodni szeretőknek egyaránt szórakozást nyújt.

Las Vegas, és környéke túrista információért, szállásért, forduljon partnerünkhöz bizalomal:  
M&M Luxury Travel: mandmluxurytravel.com