Hello Szeptember!

A reggeli kávéval a kezemben írom e sorokat, az otthonom balkonján üldögélve, élvezve a kellemes, és végre enyhébb las vegas-i időjárást. Elmélyedek a hatalmas pálmafák látványában, és kihasználom a reggeli csendet. Átgondolom a mai napi teendőimet, és az újsággal kapcsolatos fontos dolgokat.

Abszolút imádom a szeptembert Las Vegasban! Az enyhébb, rendkívül kellemes időjárás, az ősz új színei, a rövidebb napok, és ezzel egyidejűleg a hosszabb esték feltöltenek energiával, és jó érzéssel. Kicsit lelassul az élet, bár a turisták még mindig százezer számra árasztják el a belvárost, a hotelek viszont őszi színekbe öltöznek (mint például egyik kedvencem, a Bellaggio).

Észre sem vesszük, és egy szempillantás alatt minden a Halloween körül forog majd. A boltokban már most kaphatóak a Halloween-nel kapcsolatos ajándéktárgyak, édességek, és ételek.

Bár a szeptember a naptár szerint már a nyár végét, és az ősz kezdetét jelenti, megkezdődtek az iskolák, a nyári szabadságoknak is vége szakadt, véleményem szerint a szeptember új célok, és tervek kitűzését is jelenti.

Töltődjünk fel az ősz által nyújtott színekkel, az enyhébb időjárással, és határozzuk meg a céljainkat az elkövetkező 4 hónapra. Még mindig nem késő új terveket szőni, és dolgozni rajtuk erre az évre.

Köszöntsük hát e csodálatos hónapot sok-sok pozitív gondolattal, és célokkal! December végén jó érzés lesz visszagondolni a mai napra, amikor új célokkal vágtunk bele 2017. utolsó négy hónapjába.

Marianna Jackson  

A fotókon a Bellaggio Garden őszi dekorációja látható: