A Los Angelesi Magyar Ház

Az elmúlt héten egy igazán különleges látogatásra tehettem szert Californiában.

A Los Angelesben lévő Magyar Ház már első benyomásra is tükrözi a magyar kultúrát, és tradíciókat. A ház igazgatója, Pereházy Miklós csodálatos munkát végez a kultúra, és hagyományok megőrzésére, életben tartva, és igazán különleges helyszínné téve a Magyar Házat.

Amerikai állampolgárként igazán büszke vagyok arra, hogy lehetőségem nyílt betekinteni a magyar kultúrába, és közösségbe. Az igazgató Úr időt szánt arra, hogy kedvesen körbe vezessen a házban, elmesélte a ház alapításának a történetét. A házat lelkes magyarok alapították, saját vagyonukat felhasználva abból a célból, hogy támogassák, és megőrizzék a magyar kultúrát.

Látogatásom alkalmával finom vacsorával is kínáltak. A ház szakácsa kiváló, az étel kitűnő, és nagyon ízletes volt (Gombaleves, és húsos palacsinta).

Kedves Olvasóm, ha legközelebb Los Angelesben jársz, szakíts időt arra, hogy meglátogasd a Magyar Házat, és köszönj az igazgatónak. Nem kell magyarnak lenned ahhoz, hogy betekints a magyar kultúrába. A kedves vendégszeretetnek köszönhetően, azonnal otthon fogod érezni magad.

Michael L. Jackson