A Szivárvány hatalma!

Kedves Olvasóim!

Ma, a reggelim után kiléptem az utcára, hogy sétáljak végre egy nagyot! Mélyen beleszippantottam a las vegas-i friss levegőbe, nyújtózkodtam egyet, és tekintetemet azonnal megragadta a mellékelt fotón látható látvány. Varázslatos, több színben pompázó szivárvány! Nem tudom leírni, de egy nagyon kellemes érzés futotta át az egész testemet, a pozitív energia, a chi, amelynek érzéséhez nincs foghatóbb. Mosolyogtam, és hálát adtam a Sorsnak, hogy ezt ma átélhettem.

Akik ismernek, tudják, hogy végtelenül pozitív és kitartó ember vagyok. Ha én elkezdek negatív lenni, vagy kicsit depresszióba esni, annak már nagyon komoly oka van.

Sajnos az utóbbi  5 hétben bármennyire is szerettem volna, nem tudtam mosolyogni, amelynek az oka egy magán életi mélypont, amelyet nagyon nehezen élünk át a párommal.  Miután utánam utazott Magyarországra, sajnos Budapesten kórházba került, és ott is volt két hétig. A részletektől megkíméllek kedves olvasom, de szeretném elmondani, hogy nagyon súlyos állapotban került a kórházba. A kórházi állapotokat nem kívánom részletezni, és miután 12 napot bent volt, és még további műtéteket terveztek az orvosok a számára, néhány óra leforgása alatt el kellett döntenünk, hogy belemegy-e további műtétekbe Budapesten, vagy folytatjuk a kórházat itt Las Vegasban.

Természetesen, miután szegénykém egy szót nem értett a magyar nyelvből, nem tudta, hogy mi zajlik körülötte, egyértelmű volt a döntés: Indulás vissza haza, egyenesen egy las vegas-i kórházba. Azóta volt egy műtétje, amely sikeres volt, és ma már a gyógyulására koncentrálunk 100 % -ban. Még nem merek semmit sem elkiabálni, de reméljük az elmúlt 5 hetes borzalomnak hamarosan vége, és hazahozhatom őt.

Az ok, amiért mindezt leírtam pedig a következő: Mindannyian átmegyünk nehézségeken, és nagyon sokszor, közel állunk ahhoz, hogy feladjuk. Az érzés, amikor az ember a szerette iránt aggódik, aki a kórházban az életéért küzd, borzalmasan fájdalmas. A kórházban töltött órák nagyon lassan telnek, az ember tolná az időt előre, hogy megtudja már végre a biztosat, bízva a jobb eredményekben, és a gyógyulásban, közel állva ahhoz, hogy feladja a küzdelmet, „kész, nem bírom tovább!”

De nem szabad feladni, sohasem! Bízni kell a legjobbakban, abban, hogy egy napon eljön a jó hír, és minden ismét jóra fordul!

Bízni kell egy reggelben, amikor varázslatos Szivárvány fogad bennünket, átmelegítve testünket a chi pozitív erejével, és megmutatja nekünk a mélységből kivezető utat. Csak a jóra, és a pozitív energiára szabad koncentrálnunk, nem szabad beengednünk a negativitást, és a rosszat, még akkor sem, amikor a körülmények egyértelműen rosszat mutatnak. A küzdelem, a harc a negatív ellen rengeteg energiát kivesz a testünkből, akár le is betegíthet bennünket. Össze kell szedni minden erőnket, és szembe szállni a rosszal! Észre kell vennünk a legapróbb pozitív jelet, és erőt merítenünk belőle, és a pozitivitásra kell koncentrálnunk. Egy nap eljön a Szivárvány, amelynek sugarai megmutatják a helyes, és a pozitív utat nekünk! Csak bízni kell, és soha nem feladni!

Marianna Szoke

Las Vegas, NV