Boldog Új Évet!

Kedves Olvasóm, 

Boldog, és Egészségben Gazdag Új Évet kivánok! 

Hogy érzed magad? Igy január elején megszokott téma az újévi fogadalmainkról, céljainkról beszélni, arról, “hogyan változtassunk magunkon”. Ezzel nincs is semmi probléma, viszont a 2020-as év sokkoló, és váratlan fordulatokat hozott a világunkban. Sokan lehetséges, hogy nem is gondolkodnak fogadalmakon vagy új célok kitűzésén, mivel úgy érzik, nem érdemes. Nem tudhatjuk mit hoz 2021. Ha figyeled a hireket, az USA-ban zajló események sem mindennapiak, és sokunkat megbotránkoztatnak. 

Ugyanakkor, semmi sem biztos, és valóban nem tudhatjuk mit hoz a jövő. Az azonban, ha kidolgozod a céljaidat, és minden nap szem előtt tartod őket, dolgozol értük, mindenképpen hasznos a számodra. Eltereli a figyelmet a körülöttünk zajló eseményekről, és eltereli a negativumot az életünkből. Ráfokuszálni a céljainkra mindenképpen pozitiv energiával tölt el bennünket, és segit átvészelni a nehézségeket. Arról nem is beszélve, hogy sokkal rendezettebb lesz tőle az életünk. 

Viszont, ne azon dolgozz, hogy egy “új embert formálj magadból”. Ne stresszeld túl magad azzal, hogy az egész életedet átváltoztatod, hogy felirsz magadnak rengeteg új fogadalmat, amelyeket február közepén már fel is adnál. Mindennél fontosabb, hogy nem kell azt tenned, amit mások tesznek. 

Javaslom, hogy elérhető, és pozitiv szokásokat alakits ki az életedben, amelyeket lépésről-lépésre el is tudsz érni. Igy sikerélményed lesz, és nem stresszeled magad. 

Gondolkodj el olyan hasznos célokon, mint valami új tanulása, vagy új dolgok kipróbálása, amelyeken eddig csak gondolkodtál, de soha nem váltottad valóra őket. Kezdj el olvasni könyveket, vagy jógázni otthon, vagy finom egészséges smoothie-kat késziteni, vagy kezdj el naponta 30 percet sétálni a szabadban. Találj valamit, ami számodra kivitelezhető, és élvezettel végezhető. 

A közeljövőben felfrissitem a magazinunk youtube csatornáját, és sokkal több cikket is olvashatsz majd a self care-ről, a pozitiv gondolkodás hatalmáról, és a célok eléréséről. Az én szervezésemben zajlik továbbá a “Nőiesség művészete” project is, amelynek keretén belül havonta ingyenes találkozókat szervezünk Hölgy társainknak online. Ezt az oldalt megtalálhatod a facebookon: “The Art of Being A Woman by Marianna Jackson”

Legyen varázslatos a 2021-es év! 

Szeretettel,

Marianna

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*