Újévi partik az USA-ban

Közeledünk az Új Évhez, az Egyesült Államokban pedig számtalan lehetőséget nyújtanak az év végi ünneplésre. Az Óceánparti luxus resortoktól kezdve a hegyekben lévő meghitt kabinokig, a nagyvárosi partiktól kezdve a kényelmes otthonig, számtalan lehetőséget nyújt ez a csodálatos ország az Új Év ünneplésére. 

Ime néhány ajánlat a rengeteg közül: 

                                                   NEW YORK CITY
New York City talán a legismertebb, és legkeresettebb az amerikai nagyvárosok közül, az év minden napján, kimondottan amikor az Új Év köszöntéséről beszélünk. Biztos vagyok benne, hogy mindenki hallott már a “Labda dobásról”, amikor a hires Times Square-en megtörténik az un. “New York City Ball drop” pontban éjfélkor. Több százezer ember utazik kimondottan ezért az eseményért a városba, és tölti az egész éjszakát a Times Square-en. Természetesen sok más esemény , party is zajlik a város bárjaiban, éttermeiben, az utcákon. Az biztos, hogy az Új Évet hatalmas tüzijátékkal, és party-val ünnepli a város. 

                                                         LOS ANGELES
Los Angeles minden bizonnyal az Egyesült Államok egyik legismertebb, és legkedveltebb városa, a hollywood-i sztárok otthona. Az Új Év beköszöntése a New York City Új Évi partijának a riválisa. Az exclusive partiktól kezdve, az olcsó bárokig, mindenhol rendezvények, zene, tánc, étel, ital fogadja az ünneplőket. A Grand Park-ban DJ szolgáltatja a zenét, ételek tömkelege között válogathatnak a partizók. Az ünneplés este 8 órakor kezdődik, és hajnalig tart, természetesen az éjféli tüzijátékot is beleértve. 

 

                                                        LAS VEGAS
Teljesen mindegy, hogy milyen hónapot, napot irunk, Las Vegas non stop “Amerika játszótere”, és a bulizások szinhelye. Itt a hét minden napján, 24 órában lehetőség van jól éreznie magát a túristának. Természetsen az Új Év beköszöntét minden kaszinó különféle rendezvényekkel ünnepli, és szinte mindegyikük saját tüzijátékot is szervez – a partizók legnagyobb örömére. A hires Strip – et teljes egészében lezárják a forgalom elől, és az egész utca egy hatalmas party térré alakul át. Las Vegas-i lakosként többször is lehetőségem volt megtapasztalni a szilvesztert a Strip-en, szavak nincsenek rá, milyen fantasztikus látni, a Bellaggio szökőkútját a tüzijátékkal egyidőben, nem beszélve arról, hogy 8-10 különféle tüzijátékot élvezhetünk egyszerre. 

                                                       NEW ORLEANS
A jazz városa, New Orleans, varázslatos szilveszteri hangulatot nyújt a látogatóknak, és helyi lakosoknak. Az év vége utolsó éjszakáján az egész város egy hatalmas party-vá válik, az emberek rengeteg éjszakai bár, és klub közül választhatnak, többük ingyenes belépést kinál. Relative egyszerű bejutni bármelyik szóraozó helyre, igy azok sem kerülnek bajba, akik az utolsó pillanatban döntik el, a szilveszteri buli szinhelyéül New Orleans-t választják. A város legnagyobb attrakciójára éjfélkor kerül sor, a Jackson Square-en, amely az un. “Fleur De Lis” ledobása. 

                                                          CHARLOTTE
Közel 5 éven keresztül laktam Charlotte-ban, nagyon szép és tiszta város, hatalmas épületekkel a belvárosban, sok múzeummal, parkkal. Bármikor igazi élmányt nyújt meglátogatni ezt a várost, különösen Szilveszterkor, amikor a város közkedvelt parkjában, a Romare Bearden Park-ban DJ-k szolgáltatják a zenét, éló zenekraok lépnek fel, rengeteg étel és ital választák várja az ünneplőket. A gyerekekről sem feledkeznek meg, hiszen már délután elkezdődnek a különféle gyermek programok ugyanebben a parkban. Éjfélkor pedig természetesen a csodálatos tüzijátékban gyönyörködhetnek. 

                                                             CHICAGO
Chicago felsorolhatatlan sok látni és tenni valót nyújt Szilveszterkor, mind a helyi lakosoknak, mind pedig a látogatóknak. Az exclusive éjszakai kluboktól kezdve, az éjféli büfé kinálatig, az egyszerűbb bároktól az emeletes táncparkettekig, mindenki megtalálja a neki való szórakozási lehetőségt. Lenyűgöző látvány az éjféli tüzijáték, amelyet a Navy Pier-nél tartanak, az Óceánnál.  A kikötő egyébként is első számú célpont a családoknak is, ahol számtalan szórakozási lehetőségben lehet részük már délutántól kezdve. 

 

                                                           LOUISVILLE
Kentucky állam legnagyobb városában a bárok, és klubok hajnali 4-ig nyitva tartva ünneplik az Új Év beköszöntét. Természetesen más lehetőségek is vannak – csak úgy, mint a többi városban – a csendesebb ünneplésre, amennyiben egy kellemes, meghitt vacsorával szeretné valaki ünnepelni 2020 beköszöntét, miközben az éjféli tüzijátékban gyönyörködik. 

 

                                                              MIAMI
Mindenképpen megéri Florida délnyugati részébe utazni Új Év éjszakáján, hiszen Miami olyan tüzijátékkal fogad, amely az egyik leglátványosabb az Egyesült Államokban. Ráadásul nem kell télikabátban fagyoskodva várni az éjféli tüzijátékot, az Óceánaparti városban nyáriasan fünnepelhetünk. Az emberek a parti bárokban, az utcákon, a yacht-okon táncolva léphetnek be az Új Esztendőbe. 

                                             WASHINGTON, D.C.
Az ország fővárosa szintén lenyűgöző ünnepléssel fogadja az Új Évet. Éjszakai bárok, klubok, éttermek nyújtanak különböző kategoriájú lehetőséget az ünneplésre, de ha valaki csendesebben szeretné eltölteni az éjszakát, a Potomac folyón romantikus hajókázásban lehet része. Családoknak kimondottan ajánlottak a Fehér Háznál elterülő hatalmas parkban megrendezésre kerülő programok , és események. Természetesen az éjféli tüzijáték lenyűgöző, és a város több pontján kerül megrendezésre. 

                                                      SAN DIEGO
San Diego éjszakai élete mindig vibráló, különösen Szilveszterkor. Nincs olyan szeglete az utcáknak, ahol ne várna egy bár, klub, sok helyen ingyenes belépéssel. Mivel a város tele van múzeumokkal, és parkokkal, a gyermekek is élvezhetik az év utolsó napját, hiszen számtalan meglepetéssel, játékokkal, eseményekkel várják a családokat. 

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNUNK! 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.