IDEA Fitness konferencia

Részt venni egy olyan fitnesz konferencián, amelyen több ezer fitness szakember, több, mint 50 országból találkozik egy hétvégére, ünnepelni, tanulni, inspiálni egymást, az egy fantasztikus érzés. 

Cél, szenvedély, és emberek! A fitness világ egy olyan világ, amelyben az emberi kapcsolatok nagyon fontosak. Azoknak, akiknek a fitnesz a szenvedélyük, rengeteg energiájuk van arra, hogy motiválják, mozgásra serkentsék, mentorálják a fitnesz programokban való résztvevőket.

Fitness and Nutrition Expo at the 2019 IDEA World Convention

Az American-Hungarian Lifestyle Magazine lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen a 2019 IDEA World Convention and Expon, Anaheimben, amely fantasztikus volt!
Az Anaheim Convention Center óriási nagy, az órák, előadások 3 szinten zajlottak, és valóban térkép kellett ahhoz, hogy megtaláljuk azokat az órákat, amelyek bennünket is érdekeltek. Az én kedvencem egyébként a Nutrition pavilion volt, ahol rengeteg egészséges finomságot kóstolhattam meg. 

Mivel az újságszerkesztés, és irás mellett Pilates Master Trainer-ként is dolgozom, ezért alig vártam, hogy részt vegyek a pilates órákon. A terem tele volt különféle szines labdákkal, szalagokkal, pilates hengerekkel. A pilates tanár az óra végén relaxációt is tartott, amelyre nagy szükségem volt. 

Fantasztikus 3 nap volt, a californiai levegő pedig még pluszban abszolút emelte a hangulatunkat.

Marianna Jackson / Anaheim, California

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.