Kezdd el ma az egészséges életmódot!

Kedves Olvasóim!

Az elmúlt hetekben a magazinunk lényeges változásokon ment keresztül, remélhetőleg te is kedveled az új stílusunkat, amely az egészséges életvitellel, az utazással, és a pihenéssel kapcsolatos témákra koncentrál.

Időre volt szükségünk ahhoz, hogy megbizonyosodjuk arról, hogy a változások, amelyekkel a magazinnal kapcsolatosan dolgoztunk, a helyes irányba visz majd bennünket. Az American-Hungarian Lifestyle Magazine szoros együttműködésben dolgozik az M&M Luxury Travel céggel, így a jövőben sokkal könnyebben, és hatékonyabban tudunk utazással kapcsolatos hírekkel, tippekkel, interjúkkal, beszámolókkal szolgálni.

Sokat gondolkodtunk az új stílusunkon, és végre összeállt egy TEAM is, amelynek minden tagja lelki ismeretesen dolgozik az új utazás, egészség, szépség, pihenés témájú cikkeken.

Csak úgy, mint mi, bizonyára te is töprengtél már egy életváltáson, amely egészségesebb, és boldogabbá tesz. Tudom, sokszor nem könnyű, sok összetevője lehet, de megéri! Ha te már megtetted a döntést korábban, és egészségesebben élsz, igyekszel kirekeszteni a stresszt az életedből, többet törődsz magaddal, időt szánsz a kikapcsolódásra, pihenésre, utazásra, akkor gratulálok – jó úton jársz!

Ha még csak tervezed, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor mától olvasd rendszeresen az American-Hungarian Lifestyle Magazine-t. A jövőben rengeteg hasznos, és érdekes információkkal szolgálunk! Apróbb változtatások az étkezésedben, a mozgásprogramodban, a kinézetedben, a pihenésedben és máris jó úton vagy az egészséges életváltás felé!

Ha bármi kérdésed adódik a fentiekkel kapcsolatosan, bátran írj nekünk, szívesen segítünk neked jó tanácsokkal!

Az e-mail címünk: info@americanhungarianjournal.com

Szeretettel,

Marianna Jackson / Las Vegas, NV

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.