Higgy magadban!

Kedves Olvasóm,

Mi magunk vagyunk a saját valóságunk megalkotói, de nagyon sokan ezt a lehetőséget nem ismerik fel. Mindannyian egyenlőek vagyunk: egyikünk sem jobb, vagy speciálisabb a másiknál.

Az egyetlen különbség az emberek között, hogy vannak, akik megtanultak hinni magukban, és pontosan tudják mit szeretnének elérni az életben, kitartanak a céljaik mellett, hogy elérjék azokat, míg mások nem bíznak magukban.

Ha hiszel valamiben, azt egészen a szíved legmélyén érzed. Én magam is tudom, hogy az élet nagyon kemény tud lenni néha, de ki kell tartanunk, és harcolnunk kell a céljainkért.

A hitek valójában csak gondolatok, és meg kell tanulnunk hogyan tudjuk megtörténté tenni őket.

Amikor elkezdtem az első üzletemet Magyarországon, Budapesten, 20 évvel ezelőtt, nagyon fiatal voltam, nulla tapasztalattal, és pénzzel. Fogalmam nem volt róla hogyan, de hittem abban, hogy sikeres leszek.

Biztos vagyok benne, hogy neked is vannak nagyszerű céljaid, amelyeket szeretnél elérni. Gondold át, mi az, ami visszatart? Miért nem mersz lépni? Ha valóban hiszel önmagadban, képes leszel rá, hogy felépítsd és éld az álmaidat, bármilyen lehetetlennek tűnnek is most még. Engedd szabadjára a pozitív, és erős én-edet, meglátod, sikerül minden amiben hiszel!

Kövesd az álmaidat, higgy magadban, és soha ne add fel! ne várj a lehetőségre, találd meg te magad!

Szeretettel,

Marianna

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.