Miss America búcsút int a bikiniknek!

Szépségversenyekkel kapcsolatosan többször változtak már szabályok, de amiben a mai napig biztosak lehettünk az az, hogy az estélyi ruhás, és a bikinis felvonulások döntő szerepet játszottak, és úgy gondoltuk, soha nem tűnnek el a versenyekről. 

Nos, a mai napon a Miss America szervezői történelmi bejelentést tettek, mely szerint törölték a bikiniben történő színpadi felvonulást. Az indok? A szépségverseny résztvevői ezentúl nem a külsejük, hanem a tudásuk, és intelligenciájuk szerint lesznek elbírálva.

“Miss America törölte a bikinis bemutatkozást, és a versenyzők a jövőben nem a kinézetük szerint lesznek elbírálva” – nyilatkozta a Miss America fő szervezője. 

Közel 100 évvel ezelőtt tartották meg az első Miss America szépségkirálynő választást, és azóta – a mai napig – a hölgyek bikinikben, és ragyogó estélyi ruhákban mutathatták meg szépségüket.

A mai napi szabállyal azonban mindennek véget vetettek. A jövőben a versenyzőknek olyan ruházatban kell bemutatkozniuk, amelyben kényelmesen érzik magukat, és amely a saját egyéniségüket, és stílusukat tükrözi.

A vélemények nagyon megoszlanak, a nagyon negatívtól kezdve a pozitívabbakig.

Kedves Olvasónk, neked  mi a véleményed minderről?

Szeretettel várjuk a hozzászólásokat!

Marianna Jackson / Las Vegas, NV

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.