Utazás Egykor és Most

A Nemzetközi Utazás és Turizmus Hetét 2018. május 6. – és 12. között tartják az Egyesült Államokban. Az évente megrendezésre kerülő “National Travel and Tourism Week” az iparágat képviselő cégeket, és szakembereket fogja össze, akik rendezvényekkel, konferenciákkal, expokkal, akciókkal kínálják szolgáltatásaikat.

A “National Travel and Tourism Week” 35 évvel ezelőtt került megalapításra, amely 2018-ban egy új témával, az “Utazás Egykor és Most ” szlogennel ünnepel. A szlogen célja, hogy további fejlődésre buzdítsa az utazással, és turizmussal foglalkozó cégeket a további fejlődésre.

Még ma is pontosan emlékszem arra, mennyire izgatott voltam a legelső repülő utam alkalmával, amely Budapesttől nagyon messze, Canadába, Calgary városába vezetett. Imádtam!

Azóta az utazás, és a repülés szerelmese lettem, hiszen az elmúlt 25 évben nagyon sokat utaztam az USA és Európa , között, valamint az Államokon belül is. Tavaly decemberben volt a 41. utam az USA-ba, Magyarországról.

Azt hiszem mindannyian egyet értünk azzal, hogy még egy 2-3 napos rövid utazás is abszolút fel tud tölteni energiával, amikor kiszakadunk a hétköznapokból, és kikapcsolódunk.

Az Utazás és Turizmus hete alkalmából azon gondolkodtam, hogy nekem melyik a legkedvesebb helyem az USA-n belül. Mindenek előtt California, azon belül pedig Santa Monica, az abszolút kedvenc, de varázslatosan lenyűgöz New York City is.

Kedves Olvasónk! Ünnepeld velünk te is az Utazás és Turizmus Hetét. Szeretettel várjuk a kedvenc fotódat, videodat, amerikai, vagy magyarországi utazásaidról.

Az én kedvenc helyem New York Cityben a Central Parknál található Columbus Circle. Íme egy fotó, amely egy tavalyi látogatásom alkalmával készült, amikor a kimerítő városnézés alatt megpihentem egy finom kávéra.

Marianna Jackson / Las Vegas, NV. (Photos: Marianna Jackson)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.