Hello Tavasz!

Imádom a tavaszt! Ez a legkedvesebb évszakom! Igaz, nálunk Las Vegasban nincsenek évszakok, de ettől függetlenül én érzem a Tavaszt a levegőben.

Az emberek, akik az állandóan napos Las Vegasban, vagy Dél – Kaliforniában élnek, nem igazán várják a tavaszt, hiszen rengeteg napsütésben, és meleg időben van részünk egész éven át. De én , aki Magyarországról költöztem ide, még mindig emlékszem a “Tavaszi láz”-ra, vagyis arra az érzésre, amikor boldogan szagoltam a levegőbe, érezve a nyíló virágok illatát, a Nap által átmelegített tavaszi szellőt, és az éledő természet által kibocsájtott pozitív energiát.

A fák felébrednek az élettelen téli álmaikból, a virágok gyönyörű kompozíciókkal, és illatokkal öntenek lelket az utcákba, és kertekbe. A kellemes, meleg idő végre megérkezett!

A tavaszt a megújulással, és az új élet kezdetével asszociáljuk. Valóban, melyik másik évszak lenne erre leginkább alkalmas, mint a tavasz? Itt az idő új terveket szőni, és véghez is vinni azokat. Tavasszal végezzük általában otthonainkban a nagytakarítást, megszabadulva a feleslegessé vált dolgoktól. Érdemes azonban időt szánni a lelkünk nagytakarításra is, szabaduljunk meg tehát minden negatív gondolattól, minden aggódástól, és kétségektől, és mosolyogva vágjunk bele ebbe a csodálatos, új évszakba.

Itt az idő, hogy több időt szánjunk a szépségre, a szeretetre, a vidámságra. Tegyünk hosszú esti sétákat a barátokkal, foglalkozzunk többet testünkkel és lelkünkkel, váljunk jobb emberré.

Kedves Olvasóm! Készen állsz arra, hogy eldobd a nehéz téli kabátot, és élvezd a napsütést, és a madarak énekét?

Készen állsz arra, hogy megtisztítsd tested, lelked, és elkezdj törődni magaddal?

Amennyiben a válaszod IGEN, tekintsd át fitnesz rovatunkat, amelyben hamarosan hasznos, tavaszi tippekkel szolgálunk neked az új évszak, és élet kezdéséhez!

Kívánok neked és családodnak nagyon szép Húsvétot, és gyönyörűséges tavaszt!

Szeretettel,

Marianna

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.