Csodák pedig léteznek!

Kedves Olvasóm,

Egyik nap kezembe került egy helyi életmód magazin, amelyben az egyik írás a csodák létezéséről szólt. Akkor átolvastam a cikket, és nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki. Viszont a gondolat azóta is foglalkoztat, és rájöttem, csodák pedig valóban léteznek.

Biztosan veled is előfordult már, hogy azt tapasztaltad a környezetedben, hogy valaki élete megváltozott, vagy egy nem várt dolog történt, amire senki nem számított. Nem a rossz, és szomorú dolgokról beszélek, hanem valami hihetetlenről, valami jóról, amit senki nem gondolt volna, és mégis megtörtént, egy olyan csoda, amely megváltoztatta az illető életét.

Egy amerikai tanulmány szerint (Pew Forum Study), az amerikaiak 80 százaléka hisz a csodákban. Én ezt kiegészíteném azzal, hogy hihetetlenül pozitívak minden téren. Akár betegségről, akár anyagi gondokról van szó, imádkoznak, és pozitívan állnak a dolgokhoz, hogy minden jóra fordul majd.

“A csodák akkor kezdődnek, amikor legalább annyi energiát fektetsz az álmaidba, amennyit a félelmeidbe!”

A csoda bekövetkezéséért azért kicsit nekünk is dolgoznunk kell. A legfontosabb, hogy hinned kell valamiben, ami átsegít a nehézségeken. Továbbá légy hálás mindenért, amid van! A hit, és az, hogy hálás vagy azonnal pozitív energiákat hoz létre a szervezetedben, megváltoztatva az élethez való hozzá állásodat. Így már könnyebb lesz dolgoznod a céljaidért. Lépj ki a komfortzónádból, és bátran vágj bele olyan dolgokba, amelyekről eddig csak álmodoztál! Tedd meg végre az első lépést az álmaid megvalósításának útján. Hallgass a megérzéseidre is, és ne félj azok szerint cselekedni.

Ha hiszel te is valamiben, és pozitív vagy, hallgatsz a megérzéseidben, és dolgozol a céljaidat, a csoda veled is megtörténik majd!

Kívánok nagyon boldog, csodákkal teli új évet neked!

Szeretettel,

Marianna

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.