Happy New You!

Az újévi fogadalmak tökéletesek azok számára, akiktől azt halljuk, majd változtatok, “hétfőtől”, “jövő héttől”, “jövő hónaptól” , de a hétfő, a jövő hét, a jövő hónap sosem érkezik el.

Amennyiben te is közéjük tartozol, az alábbiakban igyekszünk néhány értékes tanáccsal szolgálni ahhoz, hogy fontos, és értékes változtatásokat tegyél életedben. Mindenek előtt azonban egy jó tanács: Koncentrálj önmagadra, és teremtsd meg a saját boldogságodat! Ha elégedett vagy magaddal, könnyebben eléred majd a céljaidat is!

Íme néhány ötlet az újévi fogadalmakhoz:

1.)Hozd magad formába! Természetesen ez a fogadalom szerepel az elsők között sok ember életében. Könnyű elkezdeni egy mozgásprogramot, vagy diétát, a nehézség akkor merül fel, amikor ezt a fogadalmat meg is akarjuk tartani. Attól, hogy beiratkozol egy fitnesz terembe, vagy elkezdesz egy kemény diétát, még nem várhatsz csodát. Az egészséges életmódra való áttéréshez is időre van szüksége a szervezetednek.

Ha többet szeretnél tudni a fit életmódról, olvasd át nagyszerű fitnesz tippjeinket az Egészség rovatunkban. Bővebb információért, diéta, és mozgásprogramért pedig bátran írj a Body ‘n’ Soul Wellness Academy szakembereinek, akik készséggel állnak segítségedre, hogy valóban egészséges, és fit legyél az új évben. Honlap: www.bnswellness.com, E-mail: info@bnswellness.com.

2.)Kezdj el enni egészséges ételeket! Ez a fogadalom általában az előző kiegészítője. Az egészséges étkezésre való áttérést nehezíthetik az un. “junk ételek”, amelyekhez olyan könnyen hozzájuthatunk, pláne, ha rohanásban vagyunk, és nincs idő egészséges ételt fogyasztani.Szükséged van egy pontos diéta tervre, egy olyan programra, amely segít céljaid elérésében.

Főszerkesztőnk, Marianna Jackson kitűnő életmód tanácsadó is, aki már sok embernek segített céljai elérésében. Amennyiben egyedül álló, és személyre szabott étkezési programra van szükséged, bátran kérdezd Mariannát az alábbi e-mail címen: info@ahj.wpblog.hu

3.)Találkozz új emberekkel! Amikor rossz passzban vagyunk, legszívesebben otthon maradunk. Így viszont kiváló ismerkedési lehetőségeket hagyunk ki, amelyek akár egész életünket megváltoztathatják. Az új emberekkel való találkozás a mentális egészségünkre is jó hatással van, ne félj hát új kapcsolatokra szert tenni.

4.)Légy határozottabb, és merj változtatni! Az egészséges önbizalom segít, hogy könnyebben változtass dolgokon.

5.)Csökkentsd a stresszt! A stressz nagyon nagy hatással lehet az egészségedre, és egyben a kapcsolataidra is. Találj egy új hobbyt, tanulj egy új nyelvet, sétálj a közeli parkban, találd meg az “Én időmet”. Találd meg az örömet a legkisebb dolgokban is, és ne hagyd, hogy a problémák felül kerekedjenek rajtad.

6.)Aludj többet! A televíziók, számítógépek, okostelefonok, és tabletek – még ha nem is gondoljuk – befolyásolják a nyugodt alvásunkat. Legalább 7 óra alvásra van szükséged ahhoz, hogy friss, és kipihent legyél.

7.)Tanulj meg stílusosan öltözködni! Az öltözködésed sokat elmond rólad. Tanuld meg, hogyan kell öltözködnöd ahhoz, hogy magabiztosnak, és céltudatosnak tűnj. Mindez sokat segíthet egy új munka megtalálásában, vagy egy üzlet létrehozásában. Nem számít, hogy férfi vagy, vagy nő, a stílusos öltözködés mindent elárul rólad.  

8.) Igyekezz rendezni az adósságaidat! A pénzügyi szabadság mindennél többet ér, de ennek elérése sokak számára nagyon nagy kihívást jelent. Amennyiben adósságaid vannak, gondold át a bevételeidet, és azt, hogy hogyan tudod a kintlévőségeidet rendezni. A bevétel növelése a megoldás, de azt hogyan érheted el? Találj másod állást, vagy beszélj üzleti tanácsadóval, aki segíthet kilábalni a bajból. Ahogy sikerült rendezni az adósságaidat, igyekezz a pénz spórolásra összpontosítani.

9.) Légy sokkal rendezettebb! Még ha úgy tűnik, hogy rengeteg időd is van egy nap, ha nem rendszerezed a tennivalóidat elúszhat az egész napod a nélkül, hogy bármit is véghez vittél volna.  Ahogy beosztod az idődet, rögtön látni fogod munkád eredményességét.

10.) Menj el gyakrabban orvosi ellenőrzésekre! A legelső dolog, amit szem előtt kell tartanod az egészséged. Sok ember nem tartja fontosnak a rendszeres orvosi ellenőrzést, azonban ahhoz, hogy elérd a céljaidat, alapvető , hogy vigyázz az egészségedre!

Gondold át, és írd le a hosszú, és rövid távú céljaidat, és a hozzájuk vezető utat. Tedd meg az alapvető változtatásokat, amelyek fontosak az új, egészséges és boldog életed kialakításában!

BOLDOG ÚJ ÉVET!


 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*