Hálaadás alkalmából

Hálaadás ünnepének környékén gondoljuk át miért is mondunk köszönetet. A mai világban a terrorizmustól kezdve a különféle betegségekig, meg kell küzdenünk kisebb-nagyobb bajainkkal. Nézz körül, legalább a saját kis környezetedben, és nyújts segítő kezet azoknak, akik rászorulnak.
Az én életem teljesen megváltozott pontosan egy évvel ezelőtt (éppen 2016. november 24.-én, Hálaadás napján), amikor váratlanul kórházba kerültem, és súlyos műtéteken estem át, majdnem elvesztettem az életemet. Volt azonban valaki, aki az első perctől fogva a mai napig mellettem állt. Hálát adok a Jó Istennek, amiért egy gyönyörű, és oda adó feleséggel áldott meg, aki lelki ismeretesen, kitartóan, a szerelme teljes oda adásával ápolt, és tartotta bennem a lelket, biztatva hogy,  minden rendbe fog jönni.
Az én gyönyörű feleségem, Marianna, az én Mentő Angyalom. Nélküle már nem írhatnám e sorokat. Amíg más párok a sorozatos nehézségeket könnyedén feladják, a mi kettőnk kapcsolata inkább megerősödött, és olyan biztos alapokon áll, amit semmi és senki nem tud már lerombolni. Hálás vagyok a feleségemnek, aki nem csak életem szerelme, de a legjobb barátom is.
Nézz körül, és segíts annak, akinek szüksége van rád, bármilyen téren is. Légy te is igaz barát!
Boldog Hálaadást!
Michael Jackson / Las Vegas, NV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.