Nyári bőrápolás férfiaknak

A nyári bőrápolás a férfiak számára éppen olyan fontos, mint a hölgyeknek, sok férfi azonban mégsem fordít különösebb energiát bőre kényeztetésére.

A férfiak, csak úgy, mint a hölgyek gyors, és látványos eredményt érhetnek el azzal, ha naponta néhány percet bőrük ápolására szánnak.

Íme néhány ötlet:

1. Radírozd le a bőrödet! Ez az alapos tisztítás a férfiak, és a hölgyek számára egyaránt fontos. Legalább egy héten három alkalommal, alapos bőrradírozás szükséges, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket, amelyek a pórusok mélyébe hatolnak.

2. Végezz alapos arcmosást! A Nap sugarai nagyon nagy terhelést rónak arcbőrünkre. Találd meg a számodra legmegfelelőbb arclemosó tejet, és tonikot, amelyek nem szárítják a bőrt, viszont eltávolítanak minden szennyeződést, és felfrissítik a bőrt.

3. Borotválkozz rendszeresen!  Nagyon fontos figyelni a rendszeres borotválkozásra is. A forró nyári hónapok alatt sokat izzadunk, és a baktériumok könnyebben megtelepednek a bőrön, ha azt nem tartjuk tisztán. Mielőtt nekilátsz a borotválkozásnak, meleg vízzel tisztítsd meg az arcodat, hogy kinyíljanak a pórusok.

4. Védd az ajkaidat! Nem csupán az arcbőrünknek, de az ajkainknak is szükségük van a Nap káros sugarai elleni védelemre. Szerezz be egy jó minőségű ajakbalzsamot, amely legalább 30 SPF értékű. Napi több alkalommal használd, amikor szükségét érzed.

5. A napvédő krém használata az arcon kiemelten fontos! Rengeteg terméket találhatsz a boltokban, kimondottan arcbőrre valókat is. Itt is vedd figyelembe az SPF értéket, amely legyen legalább 30. Ne csak az arcbőrödre, de a nyakadra, karjaidra is használd. 

Betartva a fentieket, néhány nap alatt látványos eredményt érhetsz el az arcbőrödön!


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Logged in as Marianna Szoke. Log out?


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.