Egy egyszerű titokkal az önbizalomért!

Egy kis faluban nőttem fel, az édesanyám és a nagymamám kényeztettek engem, és testvéreimet. Annak ellenére, hogy nem volt sok pénzünk (édesanyám egyedül nevelt fel bennünket), mindig volt otthon számunkra elegendő étel. Míg anyukám dolgozott, nagymamám finomabbnál finomabb falatokat varázsolt nekünk az asztalra.

Természetesen, mire tinédzser korba léptem, súlyfelesleggel küzködtem. Akkortájt utáltam a testemet, és csúnyának, kövérnek tartottam magamat. A legelső őrült diétámat 18 éves koromban kezdtem, és folytattam évekig. Volt időszak, amikor nagyon sovány voltam, volt, amikor visszahíztam a nehezen leadott kilókat, és ismét túlsúlyossá váltam.

25 éves koromban kezdtem el tanulmányozni a különféle torna programokat, és az egészséges táplálkozást. Áttértem az egészséges életmódra, amely maximálisan megváltoztatta az egész életemet.

Felnőttem, és NŐVÉ váltam. Nőként kezdtem el gondolkodni, és másként láttam a világ dolgait. Nem az a lényeg, hogy mennyit nyom a mérleg (természetesen mivel a fitnesz az életem szerves részét képezi, abszolút az egészséges életvitel mellett voksolok!), hanem az, hogy mennyire fogadod el a testedet, és mennyire tudod igazi NŐ-ként élni az életedet.

Nem számít, hogy 60 kg vagy 120 kg vagy-e. NŐ vagy, és a párod azért szeret téged, aki vagy!

Ennek ellenére azért törődnöd kell magaddal. Mikor vásároltál például utoljára egy szexis fehérneműt magadnak? Amikor gyönyörű fehérneműket viselünk önbizalmat is öltöztetünk magunkra. A járásunk magabiztosabb, és kecsesebb, a körülöttünk lévők pedig nem értik mitől viselkedünk ma másként, mint máskor.

Íme egy egyszerű javaslat, amellyel azonnal még szexisebbnek érzed magad, ezáltal több önbizalomra tehetsz szert. Próbáld ki egy teljes héten keresztül: viselj izgalmas fehérneműt minden nap. Egy nap a héten próbálj ki, és viselj valami újat, olyat, amilyet még sohasem. Nem kell ahhoz partner, hogy szexis fehérneműt viselj. Tedd magad miatt, és érezni fogod a különbséget. Sokkal sexisebb, és gyönyörűbb leszel!

Marianna Szoke / Las Vegas, NV

Marianna workshopokat szervez kimondottan hölgyek részére az USA-ban, és Magyarországon is.

Bővebb információért, kérjük bátran írjál nekünk: info@body-soul.hu

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.