Cseresznyefa virágzás Washington D.C.-ben

Ismét itt a cseresznyefák virágzásának ideje Washington D.C.-ben, amely különleges látványt nyújt az idelátogató turistáknak. A híres fa, Japán ajándékaként 1912-ben érkezett meg Washington D.C.-be, amely a tavasz kezdetét, és a város természetes szépségét szimbolizálja.

A cseresznyefák általában március utolsó hete, és április első hete közötti időszakban borulnak virágba, amely időszak a National Cherry Blossom Festival az Egyesült Államok fővárosában.

A gyönyörű virágzó cseresznyefákat a Tidal Basin környékén, a Jefferson Memorial, és a Martin Luther King Jr, Memorial környékén láthatjuk. Az East Potomac Parktól kezdve egészen a Hains Point-ig gyönyörködhetünk a látványban. Kisebb fákat láthatunk a National Mall területén is.

A város hotelei ebben az időszakban speciális csomag ajánlatokkal, kedvezményekkel, különleges csokoládékkal, koktélokkal, és ételekkel várják a vendégeket.

Mind a Reagan Nemzeti Repülőtér, mind pedig a Dulles Nemzetközi Repülőtér különleges pink színű világítással, és különféle promóciókkal várják utasaikat.

Marianna Szoke

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.