Mit jelent igazán sexysnek lenni?

Egy barátomtól hallottam egyszer: „Ti nők csodálatosak, és kiszámíthatatlanok is vagytok egyszerre.”

Akkor elgondolkodtam rajta, ok, azt még értem, hogy csodálatosak vagyunk, de miért lennénk kiszámíthatatlanok? Sokszor inkább úgy érezzük, hogy a férfiak a kiszámíthatatlanok, nem értjük a gondolkodásukat, vagy éppen ők nem értenek meg bennünket. Különösen akkor, amikor éppen a „havi női bajunkkal” szenvedünk. Akkor fordulnak elő a legnagyobb veszekedések, azt hiszem, ezzel sok nő egyet ért velem.

Nem tudunk minden nap, minden órában szépek, kedvesek, és türelmesek lenni. A hormonjaink, a mindennapi gondjaink felemésztik az energiánkat, és nem tudunk még önmagunkra sem koncentrálni, nem hogy a párunkra, családunkra, barátainkra.

Egyet azonban nem szabad elfelejtenünk: mi nők igen is csodálatosak vagyunk! Még akkor is, amikor azokon a bizonyos napokon szenvedünk, amikor nem sikerülnek dolgok, amiket elterveztünk, amikor fáradtak, és csalódottak vagyunk.
Éreznünk kell a nőiességünket, úgy kell átélnünk a nehezebb, gondokkal teli napokat is, hogy szeressük magunkat, és figyeljünk érzéseinkre.

Ha azt kérdezem, hogy véleményed szerint mit jelent sexysnek lenni, mit jelent egy sexys nő, te mit válaszolnál? Csinos alakú, tökéletes bőrű, és hajú, mosolygós hölgy akit az újságban látsz? Ez csak külsőség.

Véleményem szerint az igazán sexys nő az, akinek van bátorsága kimutatni nőiességét. Akinek van önbizalma, aki eredeti, és kedves. Természetesen igyekszik kihozni magából a maximumot, nem hanyagolja el magát, és figyel a bőrére, és a testére.

A sexys nőből kisugárzik a nőiessége, és ez érezhető a külvilág számára.

Mióta az Egyesült Államokban élek, sokat tanultam a nőktől. Teljesen mindegy, hogy milyen színű a bőre, hány kiló, vagy milyen ruhát visel, kisugárzik az amerikai nőből a büszkesége, és az önbizalma.

Hunyd be a szemed pár percre és gondolkodj el ezen. Majd nézz a tükörbe, mosolyogj magadra, és mondd a tükörképednek: „Csodálatos és sexys vagyok!”

Kiszámíthatatlan? Nos, talán csak azokon a bizonyos napokon.

Marianna Szoke, Las Vegas, NV

Marianna kimondottan hölgyek részére állított össze egy 4 órás workshopot, amelyet legközelebb Las Vegasban, és Los Angelesben tart. Szervezés alatt: San Francisco, New York City , Köln, és Budapest.
Bővebb információért bátran keressék Mariannát újságunk e-mail címén:
info@americanhungarianjournal.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.