Élvezd az utazást Business class-on!

Amennyiben te is több időt töltesz a reptereken, és a repülőkön, mint otthon vagy az irodádban, akkor fontos, hogy kényelmesen töltsd el az utazási idődet.

A hosszú órák a computered előtt fáradttá, és ingerlékennyé tehetnek, és nem könnyíti meg utazásaidat sem. Miközben repülsz, hasznos, ha pihenéssel, relaxálással töltöd az idődet.

 

 

 

 

 

Fogadd meg az alábbi tanácsainkat, és máris kényelmesebben érzed majd magad utazásaid alatt: 

1. Kóstold meg más országok ételeit. A Business Class-on a legtöbb légitársaság kínálatában szerepelnek az adott ország különleges ételei, és italai, használd hát ki az alkalmat, és bátran kísérletezz az új ízekkel. Még repülés előtt keresd fel a Business lounge-t is, és nézz körül, hátha találsz kedvedre való finomságot, vagy egyszerűen csak relaxálj egyet, nézz meg egy filmet, vagy hallgass zenét.

2. A legtöbb business class ingyenes WI-FI-t kínál. Kérdezz rá, és amennyiben igen, kapcsolódj rá az internetre, posztolj fotókat, vagy keresd fel a social media oldalaidat, és lazíts, nem kell feltétlenül a munkáddal foglalkoznod.

3. Amennyiben inkább pihenéssel töltenéd el a repülési időt, használd az ingyenesen biztosított fülhallgatót, és hallgass kellemes, relaxáló zenét, vagy nézz meg egy filmet. A Business class-on utazóknak exclusive szórakoztató csatornákat kínálnak a légitársaságok.

4. Aludj egyet, mintha otthon az ágyadban lennél. A légitársaságok szemmaszkot, füldugót, meleg zoknikat, és meleg, puha takarókat kínálnak a business class-on utazók maximális kényelme érdekében.

5. Érkezz időben a beszállítás előtt. A Business class-on utazók előnyt élveznek a be, és a kiszállításnál is, így kényelmesen és stresszmentesen foglalhatod el, és hagyhatod el ülőhelyedet.

Marianna Szoke

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.