Grammys divatshow

Amikor egy díjkiosztón látható “divatbemutatóról” beszélünk, minden bizonnyal a Grammys a legkiszámíthatatlanabb. A legutóbbi gáláról azonban elmondhatjuk, hogy egészen divatosra sikeredett, a gyönyörű Ciara, Beyoncé, Selena Gomez, Bella Hadid és a többiek kollekciója láttán.

Az 58. évi Grammy Díjkiosztó Gála a Staples centerben, Los Angelesben került megrendezésre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csemegéztünk a felvonultatott kollekciókból, íme néhány kedvencünk: 

BEYONCÉ

A kiváló énekes, előadó Victoria stílusban pompázott, egy állig begombolt fehér Inbal Dror ruhában, sejtelmesen megmutava szexis lábait.

Beyonce

CIARA

Az “I Bet” nagy sikerű dal előadója fekete-fehér,  Alexandre Vauthier Haute Couture által megalkotott, szexis ruhában lépett a Vörös Szőnyegre, megmutatva hosszú combjait. A ruha kivágása felért egészen a csípőcombjáig.

 

Ciara

 

ARIANA GRANDE

Romona Keveza ruháját viselte, Giuseppe Zanotti tűsarkújával.

 

Ariana Grande

TAYLOR SWIFT
A “Bad Blood” énekesnője után is megfordultak, hiszen piros felsőben, és tüzes pink, hosszú szoknyában jelent meg. A ruha tervezője Atelier Versace. A ruhához gyémánt nyakéket, a lábán pedig metál színű szandált viselt, amelyet Stuart Weitzman készített.

Taylor Swift

SELENA GOMEZ

A legújabb nagysikerű dal, a “Hands to Myself” énekesnője csillogó kék színű Calvin Klein egész ruhát viselt, hátulján criss-cross kivágással, kiegészítve Giuseppe Zanotti magas sarkú cipővel. Kiegészítőnek Norman Silverman gyémánt fülbevalót és zöld koktél gyűrűt viselt, amelyet David Webb tervezett.

Selena Gomez

Marianna Szoke

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.