Légy te is Bombanő!

Mit jelent nőiesnek lenni?
Vannak napok, amikor gyönyörűnek, szexisnek, nőiesnek érezzük magunkat. Máskor ennek totálisan az ellentettjét gondoljuk önmagunkról. Mindannyiunknak vannak jó, és rossz napjaik, sőt egy nap leforgása alatt is változik a hangulatunk. Könnyedén tudunk sírni és nevetni. Mindezt a hormonjainkra fogjuk (és talán van is benne valami). Mindannyian szeretnénk fantasztikusan, nőiesen, szexisen kinézni, boldogok, és egészségesek lenni, erősnek, és magabiztosnak látszani. Ugyanakkor mindannyian szeretnénk boldog párkapcsolatban élni, hiszen egy erős és szerető férfi, aki odafigyel ránk és kimutatja irántunk érzett szerelmét, szeretetét, bizony sokat tud emelni nőiességünkön!

Biztos vagyok benne, hogy pontosan érted te is kedves olvasóm, hogy miről is beszélek: NŐK vagyunk, annak minden gyönyörűségével és fájdalmával együtt!

De mit is jelent nőiesnek lenni? Hogyan tudunk bombázók, okosak, erősek, és sikeresek lenni egy időben?

Azt gondolom, ez egy olyan téma, amelyről nem tudunk eleget beszélgetni. A mai világban nőként talpon maradni, és elérni céljainkat bizony nem könnyű dolog, de nem lehetetlen. A férfiak a nőies nőket szeretik. Az igazi férfi szereti elkényeztetni hölgyét, és érezni, hogy egy ízig-vérig NŐ teszi őt boldoggá. Megéri a szépítkezés, a magunkra való odafigyelés, az apró „nőcis trükkök”, amelyekkel elkápráztathatjuk szívünk választottját.

Íme néhány tanács, hogyan tudunk még nőiesebbek lenni:

1. Beszélj lágyan és finoman! Az én párom minden alkalommal elmondja nekem a telefonban: „Olyan szexis a hangod, imádom!” Nos, azt nem tudom, hogy mennyire szexis a hangom, de minden esetre jól esik hallani. A lényeg az, hogy beszéljünk finoman, lágyan, ezt szeretik hallani a férfiak. A lágy, nőies hang ellensúlyozza az ő erős, férfias tónusú hangjukat, és ettől ők még inkább kemény férfinak érzik magukat.

2. Mindig viselj szép, és ápolt frizurát! Sok nő úgy véli, hogy hosszú hajat egy bizonyos kor után már nem illik viselni. Én sem vagyok már húszéves, és bizony hosszú, göndör hajat viselek, amitől igazán nőiesnek érzem magam. Természetesen a hosszú haj nem aranyszabály, hiszen sok hölgy szereti a rövidebb hajat, ami igen szexis tud lenni. A lényeg az, hogy minden nap ápold, és büszkén viseld a hajkoronádat.

3. Viselj szép szoknyát és ruhákat! A férfiak többsége szereti látni a hölgyeket ruhákban, és szoknyákban. Én személy szerint imádom a farmert, és a könnyű blúzokat, de amikor ruhát vagy szoknyát viselek abszolút nőnek érzem magam. A ruhák azonnal nőcissé tesznek, és a hatásuk érezhető is.

4. Egy másik egyszerű módja annak, hogy nőiesnek érezd magad, a magas sarkú cipők viselése. Tudom, sokszor nem egyszerű magas sarkú cipőben lenni, dolgozni, intézkedni egész nap, de néha, amikor szeretnéd kimutatni, és érezni a nőiességedet, feltétlenül magas sarkú cipőt viselj. Nem csak kihangsúlyozza az alakodat, de formálja, és szép hosszúvá varázsolja lábaidat!

5. Viselj egyszerű, és gusztusos ékszereket, kiegészítőket! Ez egy nagyon könnyű módja annak, hogy nőiesnek érezd magad.

6. Ne félj a színektől! Bátran válogass a színesebb ruhák, cipők, kiegészítők, táskák közül, és viseld is azokat. A színek nem csak a nőiességeden, de a hangulatodon is tudnak emelni!

7. A parfümök a kedvenceim! Találd meg a hozzád illő illatot, és viseld azt minden nap. Egy jól megtalált illat magabiztossá és szexissé varázsol.

8. Egy szép, finom, kényelmes és szexis fehérnemű egyértelműen nőiessé varázsol. Természetesen a férfiak egyik gyengéje a szexis fehérnemű, imádnak, és csodálnak bennünket egy ízléses szettben.

9. A másik gyengém, ami szintén a nőiesség alap motívuma a női táska. Imádom a táskákat! A különféle színű, és divatos táskák feldobják az öltözékünket, emelik hangulatunkat, és nőiesen viselve igazán szexissé varázsolnak bennünket!

10. Viselj illatosított testápolót! Az ápolt, krémezett bőr nagyon finommá, és puhává varázsolja bőrünket, és ez az egyik legelső dolog, amit a férfiak megjegyeznek egy párkapcsolatban. Minden férfit levesz a lábáról a finom, ápolt bőr, bennünket pedig igazán nőiessé varázsol egy jól megválasztott és rendszereresn használt testápoló.

Még számtalan módja van annak, hogyan varázsold, és érezd magad nőiesnek. A legfontosabb szabály, hogy hallgass a belső megérzéseidre, és azok alapján „cselekedj”. Ne add fel a saját stílusodat sem a személyiségedben, sem pedig a divatban, de legyél magabiztos, szexis és nőies!

Ismerd fel magadban a bombanőt, éld át, és élvezd nőiességed minden pillanatát!

Amikor pedig reggelente a szerelmed úgy köszönt, hogy „Olyan szép vagy drágám!” csókold meg, és mosolyogva válaszolj: „Köszönöm édes!”

Marianna Szoke, Las Vegas, NV

Marianna egyedül álló workshopjai a következő két hónapban, az alábbi városokban, és időpontokban kerülnek megrendezésre:
2016. Jan.29.:  NYC / Manhattan
2016. Febr.13.: Las Vegas
2016. Febr.20.: Los Angeles
2016. Febr.27.: Las Vegas
2016. Marc.5. : Los Angeles
2016. Marc.12.: Magyarország / Nyíregyháza
2016. Marc.19.: Magyarország / Budapest

Bővebb információ és jelentkezés:

marianna@bnsteam.com vagy info@americanhungarianjournal.com

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.