Légy egészséges és gyönyörű Marianna egyedül álló programjával!

A mai rohanó, modern életünkben mi nők igyekszünk mindent megtenni azért, hogy fiatalosak és csinosak, nőiesek, egészségesek maradjunk, tökéletes sminkben pompázzunk, ápoljuk bőrünket, és alakunkat. Marianna kimondottan hölgyeknek állított össze egy izgalmas programot (4 órás workshopot), amely pontosan a fentieket foglalja magában, megtanít arra, hogyan maradjunk szépek, egészségesek és Igazi Nők!

Marianna a Body ‘n’ Soul Wellness Academy tulajdonosa, 20 éve a fitness világában dolgozik. Nem csak Európában, de az Egyesült Államokban is sikeres üzletasszony, fitness személyiség. Az ő nevéhez fűződik a Pilates torna meghonosítása Magyarországon, sokan úgy ismerik őt, mint “A Pilates Nagyasszonya Magyarországon”.

Marianna fitness modellként dolgozott hosszú évekig, ma már nemzetközileg ismert fitness presenter.

Kifejlesztett egy saját fitness programot is, mely a “Spine Balance Training” nevet viseli. Erre készített egy DVD-t és könyvet is,  melyeket az Egyesült Államokban, Las Vegasban (NV) adott ki két évvel ezelőtt.

Marianna egyedül álló workshopjainak a dátumait hamarosan posztoljuk hírújságunkban, és a Body ‘n’ Soul Wellness Academy weboldalán is (www.body-soul.hu, www.body-soul.us).

 

Bővebb információ, és jelentkezés a workshopra:

E-mail: info@body-soul.hu , marianna@bnsteam.com

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.