A magyar mentalista meghódítja Amerikát!

Danny Blue show műsorai a magyar tv nézők előtt nem ismeretlenek, de a mentalista neve hallatán sokan felkapják a fejüket itt az USA-ban is. A fiatal tehetséges mentalista nagyon színes és izgalmas nyarat él meg az idén, hiszen a világ legszínvonalasabb show műsoraiban lép fel. Las Vegas-i fellépését követően Los Angelesben is elkápráztatta a magyar nézőket, és folytatja útját Miami felé.

Danny Blue-val a los angeles-i műsorát követően beszélgettem.

– Mikor és hogyan szereztél tudomást arról, hogy neked különleges képességeid vannak?
– Nagypapámmal nagyon sokat játszottam logikai, és memoria játékokat, sokat sakkoztunk. Ennek köszönhetően folyamatosan, és gyorsan fejlődött a logikám, a megfigyelőképességem, a memóriám. Nagyon érdekeltek ezek a logikai játékok, és tudatosan kezdtem el fejleszteni a memóriámat, kb. 8 éves koromtól kezdődően. Az osztálytársaim előtt ezt sokáig titkoltam, ezért sokan különcnek is tartottak. Nem vágtam fel soha a tudásommal, nem beszéltem róla senkinek.

– Mikor került sor az első fellépésedre, amikor megmutathattad a tudásodat a közönségnek is?
– 16 évesen – sok év utáni titkolódzás után – az osztály egyik óráján felléptem. Akkor az a nap megváltoztatott sok mindent az életemben, hiszen nem kellett tovább titkolódznom, és megmutathattam a tudásomat az embereknek. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék mindezzel komolyabban foglalkozni, így elkezdtem ráerősíteni a képességeimre, és tanulni az egésznek a művészetét.

– Hogyan készülsz fel egy-egy produkcióra?
– Mindegyik műsorszámra, fellépésemre szeretek maximálisan ráhangolódni. Mielőtt a színpadra lépek megfigyelem a közönséget, és felveszem a rezgéseiket, mintegy eggyé válok a közönséggel, így könnyebben tudom végig csinálni a műsoromat.

– Mostanában több városban is fellépsz, és építed a karrieredet. Tudsz különbséget tenni a magyarországi és a más országokbeli nézőközönség között?
– Természetesen a magyar nézők sokkal befogadóbbak, hiszen ők ismernek. Azonban nemzetektől független az, hogy mindannyian szeretjük a csodákat, és a megdöbbenéseket, szeretjük feszegetni és átlépni a határainkat. Show műsoraimmal szeretném megmutatni a nézőknek, hogy lehetséges tovább lépni memória fejlesztésben, és gondolkodásban.

– Hogyan találod ki a műsorszámokat?
– Mindig van egy kihívás, amiért dolgozom, amire fel kell készülnöm. Sokszor cégektől kapok megrendelést, így az adott cég profiljára kell szabnom a fellépést. Egy teszt periódus azonban több hetet, hónapot is igénybe vesz.

– Milyen jövőbeni terveid vannak?
– A célom az, hogy világ szinten ismert legyek, és ebbe az irányba haladok. Sok kemény munka árán, de eddig jól alakulnak a dolgok, és látom a lehetőségeket. Jelenleg arra fókuszálok, hogy a karrieremet építsem.

– Sok sikert neked, és kitartást céljaid megvalósításában!

Szőke Marianna / Los Angeles, CA.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.