Nemzetközi Jóga Nap

2015. június 21. Nemzetközi Jóga Nap. Ragadd hát meg a törölköződet és a torna szőnyegedet, és állj készen egy kis jógázásra.

Ms. Sushma Swaraj, indiai minister – aki a jógával és annak irányzataival foglalkozik -, lesz a vezetője annak a rendezvénynek, amelyet 21.-én New Yorkban szerveznek. Az eseményen részt vesz a United Nations főtitkára, Ban Ki Moon is. A “The Hindu” magazinban megjelent hírek szerint Mr. Ban Ki Moon jóga órákat vesz, a rendezvény előkészületeként.

A jóga az Egyesült Államokban egyre népszerűbb. A felmérések alapján közel 30 millió ember gyakorolja a jógát az USA-ban a könnyebb Hatha jógától kezdve az un. “Hot Yoga”-ig.

Magyarországon 1989-től kezdve lépett be a jóga a köztudatba, és ma már nem csak Magyarországon, de a többi európai országban is nagy népszerűségnek örvend.
Jóga stúdiók, fitness központok, wellness szállodák egyaránt kínálatuk között szerepeltetik a jógát, mint edzésprogramot.

A jóga nem csak a nők sportja. Sportolók, gyermekek, férfiak, idősebbek is gyakorolhatják és élvezhetik nagyszerű előnyeit e gyönyörű sportnak.

Nemzetközi Okleveles Jóga Tanfolyamok Magyarországon és az USA-ban:

www.body-soul.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.