Légy fitt, egészséges és magabiztos!

A hölgyek egy része tartózkodik a fitness termektől, a nehéz súlyokkal való gyakorlatoktól. Kutatások azonban bebizonyították, hogy egy kondi termi – gépekkel történő – edzést követően testünkben még zsírégetés folyik, amely segít a kívánt alak elérésében. A súlyzós edzés további pozitív hatása még az egyes betegségek csökkentése is.

Amikor a kalória égetésről beszélünk, valóban igaz, hogy az aerob edzéssel sokkal több kalóriát tudunk elégetni, mint a súlyzós edzéssel. Viszont, a kalóriaégetés az aerob edzés program végével egyidejűleg véget ér, a súlyzós edzésnél viszont – mivel az izmok épüléséhez további kalóriákra van szükségünk – a kalória felhasználás tovább folytatódik, még akkor is, ha testünk már pihenő állapotba került.

A gépi edzésprogramunk befejezését követő egy órán belül további 30 % kalória mennyiséget égetünk még el csupán azzal, hogy izmaink pihennek és épülnek.

Ahhoz, hogy szép, és formás alakot építsünk ki, az edzést követő egy órán belül fogyasszunk el egészséges snack-et, amely egyforma arányban tartalmaz szénhidrátokat és fehérjéket is.

Az egészséges izmok és a szép alak kifejlesztésével a hölgyeknek egyaránt nő az önbizalmuk is!

Az egészséges életmóddal, táplálkozással, edzésprogramokkal kapcsolatos információkért forduljanak hozzánk bizalommal, az alábbi e-mail elérhetőségeken:

info @americanhungarianjournal.com or info@body-soul.hu

Marianna Szoke, Las Vegas, NV

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.