Nyugati – Part vagy Keleti – Part?

Sokszor megkérdezik tőlem, az Egyesült Államok melyik részét ajánlanám azoknak, akik első alkalommal utaznak az USA-ba? A Nyugati partot vagy a Keleti partot „érdemesebb” megnézni, hol van több látnivaló?

A fenti kérdésre nagyon nehéz választ adnom, hiszen én abszolút „USA párti” vagyok, teljesen mindegy, hogy melyik oldalról, északról vagy délről, keletről vagy nyugatról beszélünk. Az USA életérzést, azt, amiért én beleszerettem e gyönyörű országba, nos azt az érzést mindkét parton megtalálhatja a látogató. Mindkét part bővelkedik fantasztikus természeti csodákban, építményekben, és látványosságokban.

 

Ahhoz, hogy segíteni tudjak, azt gondolom, a legjobb megoldás az, ha Utazási rovatunkban bemutatjuk az USA államait, és utazási tippekkel, hasznos információkkal nyújtunk segítséget a látogatóknak.

E heti „Utazás-pihenés” rovatunkban Kalifornia államot mutatjuk be, amely állam az én nagy Szerelmem. Los Angelesben a „Beach Cities”, San Francisco-ban a híres „Golden Gate Híd”, San Diego-ban a „Gaslamp Quarter” (Régi városrész), vagy a nemzeti parkok (Yosemite, Death Valley, Golden Canyon) és még sorolhatnám , mindegyike önmagában varázslatos élményt nyújt.

Egy Nyugati – parti vagy Keleti-parti utazást is minimum 2 hétre ajánlott szervezni, hiszen ahhoz, hogy legalább töredékét láthassuk a rengeteg természeti szépségnek, minimum két heti programmal és útitervvel érdemes érkeznünk.

Szeretettel,
Marianna

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.