Amerikai fitness diplomák!

Azok, akik korábban olvasgatták fitness-wellness cikkeinket láthatják, hogy rovatunk új elnevezést kapott. Ennek oka pedig az, hogy a Body ‘n’ Soul Wellness Academy tanárai is segítenek hírújságunk fitness rovatának szerkesztésében. Továbbra is érdekes, hasznos és friss információkkal szolgálunk majd olvasóinknak a fitness, szépség és az egészséges életmód terén.
Az alábbiakban azonban szeretnénk bemutatni Akadémiánkat, amelynek keretén belül már 17 éve képezünk ki profi fitness szakembereket. Sikeres vizsgát tett hallgatóink a világ minden táján dolgozhatnak nemzetközi diplomáikkal.

 

Iskolánk hitvallása:
Célunk, megismertetni az emberekkel, hogy az egészséges test és lélek harmóniájának megteremtése nem elérhetetlen álom, ennek lehetősége mindenki előtt nyitva áll.
Hiszünk abban, hogy a testünkkel és a lelkünkkel egyenlő mértékben foglalkoznunk kell.
Egészséges test csak egészséges lélekkel teremthető meg.
Hiszünk abban, hogy a tudatos mozgás elvezethet bennünket a lelki nyugalom, a „jól érzem magam a bőrömben” érzéshez, a mozgás elkezdése pedig sohasem késő!
A Body ‘n’ Soul Wellness Academy központja az Egyesült Államokban (Las Vegas, NV) található, ennek köszönhetően tanfolyamaink tananyagai, tematikája és fitness diplomáink is az USA-ból érkeznek.

A legkeresettebb tanfolyamainkon (Pilates Trainer, Spine Balance Trainer, Személyi edző, Életmód tanácsadó, Jóga tanfolyam) kívül, több, a wellness/fitness világán belüli hétvégi tanfolyamokat, tréningeket, továbbképzéseket kínálunk hallgatóinknak, melynek végeztével amerikai – nemzetközileg elfogadott – oklevelet nyújtunk át részükre.
Az amerikai háttérnek köszönhetően nemzetközi diplomát nyújtunk át azoknak a sikeres vizsgát tett hallgatóinknak, akiknek fontos, hogy diplomájukat az egész világon elfogadják. MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ: a nemzetközi diploma mellé, az adott végzettséget igazoló magyar oklevelet is adunk azoknak a hallgatóknak, akiknek szükségük van magyar nyelvű igazolásra.
Bővebb információért kérjük keresse fel – hamarosan frissülő – honlapunkat: www.body-soul.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.