Az élet Las Vegasban

Bizonyára több olvasónk is örömmel tapasztalta a megváltozott, színesebb és új design-t, amely csak néhány nappal ezelőtt debütált weboldalunkon. Az új struktúrához hozzá tartozik a blogom is, amelyet egy héten egy alkalommal frissítek, és az új bejegyzéseimet vasárnaponként posztolom. Célom továbbra is az, hogy hasznos tanácsokkal és információkkal segítsek mindazoknak, akik az Egyesült Államokban élnek, vagy ide kívánnak utazni.

Magazinunk 8 rovatból épül fel: Amerikai Hírek, Magyarok az USA-ban, Nőknek, Férfiaknak, Egészség – Fitness, Utazás – Relaxáció, Nagykövetségi Hírek, valamint a blogom. Napi szinten posztolunk friss híreket, PR cikkeket, interjúkat, közvetítünk konferenciákról, és eseményekről.

Az Amerikai-Magyar Hírújság “otthona” Las Vegas, Nevada, és jómagam is Las Vegasban élek, ezért az új struktúránk nyitó cikkeként egy rövid, de informatív leírással kezdtem, amely Las Vegast mutatja be. Városunk és Nevada többről szól, mint éjszakai bárok, és klubok, sokkal többet kínál az ide látogató turistáknak. Nevada csodálatos tavai (mint például a Lake Las Vegas), varázslatosan szép hegységei (mint a Grand Canyon, Red Rock Canyon), fantasztikus nemzeti parkjai (mint a Valley of Fire), nagyszerű éttermei, és Las Vegas egyedül álló büfé-i, továbbá több száz szórakoztató program feledhetetlen szórakozást nyújt az egész család számára.

marian

 

Az időjárás nagyon kegyes Las Vegashoz, ez az egyik dolog, amit annyira imádok itt. A ragyogó napsütéses napok száma minimum 300 egy évben, kristály tiszta kék égbolttal, és száraz meleggel.

Első alkalommal, amikor Las Vegasba látogattam azon csodálkoztam el elsőként, mennyire tiszta és rendben tartott a híres “Strip”. A tavalyi statisztikák szerint 2014-ben közel 40 millió látogatónk volt Las Vegasban, de a város “főutcáján” ez mit sem látszik. Abszolút megszervezve és odafigyelve emberek százai dolgoznak azon, hogy a “Strip” tiszta és élvezhető legyen.

7 évvel ezelőtt érkeztem a városba, egy rövid, 5 napos látogatásra. Szerelem volt első látásra, és sosem felejtem el az érzést, amely magába kerített. Tudtam, egy napon ez lesz az otthonom. Az eltelt 7 év alatt nagyon sok emberrel találkoztam és ismerkedtem meg. A csodálatosan szép élményeim mellett természetesen akadnak rossz tapasztalatok is, de tanultam belőlük. Sajnos hittem néhány emberben, akikben nem kellett volna. De ismerve a mondást: “Ami nem öl meg, az erősebbé tesz!”.

Erősnek és elég bátornak kell lenni ahhoz, hogy az ember az elkeseredés és feladás helyett tovább dolgozzon és haladjon azon az úton, ami boldoggá teszi. Nem egyszerű, tudom. Nekem sem volt az – ezért is készül legújabb könyvem amelyben mindent, de tényleg mindent elmesélek az amerikai tapasztalataimról, és a jövőbeni céljaimról.

Muszáj, hogy kitűzd céljaidat, és harcolj és dolgozz az álmaid megvalósításán. Legyenek szabályaid, amelyekhez tartod magad, ne engedd, hogy bárki is lebeszéljen vagy kinevessen az álmaid miatt. Ismét csak azt tudom tanácsolni, ne félj megvalósítani önmagadat, és élni az álmaidat!

Szeretettel,

Marianna

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.