Utazás az Egyesült Államok és Európa között

Okay, miután pontosan 246 üzenetet és e-mailt kaptam, továbbá több ezren olvasták a blogomat, eldöntöttem, hogy folytatom, és továbbra is pozitív gondolatokat, energiát és ösztönzést kívánok átadni mindazoknak, akik kedvelik az újságomat, a blogomat, a fitness programjainkat. Az elmúlt héten vázoltam, hogyan is kezdtem az “amerikai álmom” felé vezető út építését. Hosszú oldalak kellenének ahhoz, hogy mindent leírjak, de a blogommal nem ez a célom. Azt szeretném, ha benned is, kedves olvasóm, tudatosulna, hogy bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Dolgozni kell érte, nem keveset, és küzdeni, és soha nem feladni….bízni önmagadban, és dolgozni az álmaidért!

Amikor sok sok évvel ezelőtt – felnőtt fejjel – elkezdtem angolul tanulni, a célom az volt, hogy átéljem, megtapasztaljam, meglássam ezt a csodálatos országot, tanuljam a kultúrát, átéljem az “amerikai életérzést”.

Mindig azért küzdöttem, hogy élhessem az európai és az amerikai életet. Ezért alapítottam meg az amerikai hátterű Body ‘n’ Soul Wellness Academy-t, és ezért vettem át az Amerikai-Magyar Hírújság tulajdonjogát, és dolgozom a hírújságunk főszerkesztőjeként. Egész egyszerűen nem tudtam, és nem is szerettem volna választani a fitness és a média között, mert mindkettő rendkívül fontos a számomra. Két külön világ, csak úgy, mint Amerika és Európa.

E két vállalkozásom nagyon nagy felelősséggel és rengeteg munkával, még több utazással jár. Mindez egyáltalán nem panasz, sőt. Élvezem, imádom mindezt!

Holnap este (itteni idő szerint ) 9.20-kor indulok Las Vegasból Budapestre. Ez az európai utam, csak úgy, mint a többi utazásom is, nagyon izgalmas, változatos és szép lesz, tele sok üzleti és családi, baráti találkozókkal.

Bár a blogom az amerikai életről és életérzésről, valamint az álmaink megvalósításáról szól, mivel most Európában leszek néhány hetet, ezért európai “tudósítások” következnek majd, továbbra is sok szeretettel tőlem – neked, kedves olvasóm!

“Keep your dreams alive!”

Marianna

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.