Exclusive wellness a Hotel Azúr Siófokban

2013 novemberében lehetőségem nyílt egy 3 napos exclusive wellness pihenésre a Hotel Azúr Siófok jóvoltából. A pihenés mellett dolgoztunk is, hiszen a legújabb fitness model fotóimat készítettük el, a szálloda és a Body ’n’ Soul Wellness Academy részére.

A fotózást követően élvezettel próbáltam ki a szálloda magas szintű szolgáltatásait, az élményfürdőket, a különféle szaunákat, illatkamrát, sókamrát.

DSC_6491-1 copy

A Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája, a Hotel Azúr**** 2004 júliusában nyitotta meg kapuit.

A csodálatos mediterrán stílusú szálloda három épületben, 222 légkondicionált, erkélyes, extrákkal felszerelt szobával áll egész évben vendégei rendelkezésére, amelyből 18 luxus lakosztálya minden igényt kielégít.

A hotelhez tartozó közel 3700 m2-es wellness központ, élményfürdő, kényeztető kezelések, vagy éppen az aktív időtöltést szolgáló sportprogramok szolgálják a testi-lelki megújulást.

A hotelhez tartozó két étteremben széles, ízletes, és nagyon változatos ételekkel kedveskednek a vendégeknek.  Mivel én vegetáriánus életmódot folytatok, nálam sokszor felmerülnek problémák az éttermek szolgáltatásaival kapcsolatosan. A Hotel Azúrban igazán finom, és egészséges reggelit és vacsorát fogyaszthattam el.

A 3 napos kikapcsolódást követően teljesen felfrissülve, és kipihenten távoztam.

Köszönöm szépen Sternócky Balázs értékesítési és marketing igazgató kedvességét és segítségét, valamint Claudia Fotografus-nak a gyönyörű képeket.

Szőke Marianna

President &CEO

American-Hungarian Journal

Body ’n’ Soul Wellness Academy

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.