Miss USA 2013

kiralynoJúnius 16-án Las Vegasban került megrendezésre a Miss USA 2013, mely során kiderült ki képviseli az Egyesült Államokat a Miss Universe versenyen.

A Planet Hollywood Resort – ban lezajlott az egyik legrangosabb amerikai szépségverseny, a Miss USA. A versenyen 51 lány szállt harcba a koronáért, akik már hónapok óta készültek a gálára.

A megmérettetés menete pontosan úgy zajlott, mint a Miss Univers-ön. A finálé előtt pár nappal, június 12-én a lányok felvonultak fürdőruhában és estélyiben, majd a hét tagú zsűri pontozása után kiválasztották a legszebb 16-ot, kiket a záróest keretein belül hirdettek ki a lányok bemutatkozása után.

A legszebb 16 közé jutott lányokat egy kilenctagú zsűri pontozta. A középdöntős 16 lány először bikiniben, majd a 10 továbbjutó estélyiben is megmutathatta szépségét. A döntőig hat lány jutott el, kik egy egyperces interjút adtak.

A versenyt végül a 25 éves Miss Connecticut, Erin Brady nyerte meg – így ő képviseli országát a nemzetközi Miss Universe versenyen, Moszkvában.


Marianna Szoke

Las Vegas, NV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.