2013-as nyári cipődivat

Egy nőnek cipőből és táskából sosem elég. E két nagyon fontos darabbal egy nő az egész ruhatárát, illetve megjelenését feldobhatja. Íme kis ízelítő a 2013-as cipő divatból.

Balerina cipő
A kényelmes, balerina jellegű cipők még mindig őrzik népszerűségüket. Ez a fazon a szivárvány minden színében megtalálható a boltok polcain, és akkor még nem is beszéltünk az ezerféle mintáról és kiegészítőről, úgy, mint a masnik és a szegecsek.
Ezek a kis cipőcskék rendkívül praktikusak, mindemellett kedves megjelenést kölcsönöznek viselőiknek, hétköznapi használtara kiválóan alkalmas.

Éktalpú cipő
Már a tavalyi évben berobbantak a piacra az éktalpú cipők, ami nagyszerű hír azoknak, akik szeretnének magasabb sarkakon járni, de nem igazán érzik magukat felszabadultan 10 cm-rel magasabban.
Az éktalpú cipő hatalmas előnye, hogy kényelmes, viszont egyértelműen vastagabbnak mutatja a lábakat. Ennek tudatában viseljük olyan egyszerű szabású ruhával amely kiemeli az előnyös oldalunkat, hiszen így könnyen kompenzálni tudjuk a cipő feltűnőségét.

Platform cipő
Az éktalpú cipők is kaphatóak platform változatban, de a divattervezők tökéletesen ötvözték ezt a fazont az extrém magas sarkakkal. Egyértelmű előnyük közé sorolhatjuk, hogy úgy emelnek a testmagasságunkon 10-15 centit, hogy aránylag biztos talajt érezhetünk a lábunk alatt.

Sportos vászoncipők
A sportosabb stílust kedvelőknek jó hír, hogy az idei divat bővelkedik a vászoncipőkben. Ezek a könnyű darabok remekül szellőznek, és a fazontól függően felvehetjük őket gyakorlatilag bármilyen, sportosabbnak ható ruhadarab mellé.
Ma már nem kizárólag fiús színekben és mintákban, de a nőies színektől kezdve a virágmintán és fémes csillogáson keresztül mindenféle textúrát megtalálhatunk a cipőkön.

Romantikus típusú cipők
Csak úgy, mint a ruháknál, a cipők terén is hódítanak idén a romantikus fazonok és motívumok.
A lágy pasztell színek mellett a virágos minták is töretlenül a középpontban állnak, ám ezek viselésekor fontos, hogy egyszerű ruhát válasszunk hozzá. A cipőhöz társítsunk hozzá illő táskát, vagy egyéb más kiegészítőt, amellyel megteremthetjük az egyensúlyt.

Élénk színű cipők
Idén nyáron nem kizárólag a pasztell színek, de az élénk neonszínek is fontos szerepet játszanak a cipő divatban. Aki élénk színű cipőt választ, annak különösen figyelnie kell a harmonikus öltözködésre, egyébként giccsessé és nevetségessé válhat az öltözéke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.