Az utazók barátságos szállodai személyzetet akarnak!

Elindult “Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2013 Verseny”. Mit akar az utazó? Mire vágyik akkor, amikor egy hétvégére, vagy hosszabb időre belföldre utazik? Minden szálloda ezt a kérdést kutatja, ha a vendégeit elégedettebbé szeretné tenni, és az egyszeri utazóból törzsvendéget szeretne csinálni. Csobota-Kis Árpád és “barátságosság-vadász” csapata ugyanezt a kérdést tette fel az utazóknak 2010 nyarán.

Több, mint 8.000 ember bevonásával valósult meg egy átfogó piackutatás, amelynek egyértelmű eredménye az lett, hogy az utazók számára a legfontosabb érték nem más, mint a barátságosság. Ezt a kutatásban résztvevők 71%-a emelte ki! A kutatás után indult el “Az Év Legbarátságosabb Szállodája Verseny”, melyben közel 90.000 utazó szavazott arra, hogy mely szálloda személyzete volt hozzá a legfigyelmesebb, és a legbarátságosabb a 2010-es évben.

Csobota-Kis Árpád és csapata a 2011-es évben további kutatásokat folytatott a szállodai személyzet barátságosságról, és 2012-ben – immáron 2. alkalommal – újra útjára indították “Az Év Legbarátságosabb Szállodája Versenyt”. A második alkalommal kiírt versenyben már két kategóriába nevezhettek a szállodák – az 50 szoba alatti, valamint az 51 szoba feletti csoportban – és több, mint 94.000 szavazatot adtak le az utazók a kedvelt szállodáikra.

Most pedig itt a folytatás, a verseny 2013-ban is útjára indul!
“A versennyel idén is a hazai turizmus erősítése, a szállodaipar és a vendéglátás “imidzsének” javítása a célunk.
Rengeteg innováció, sok-sok újdonság jellemzi a 2013-as versenyt: megújult a verseny weboldala, a Facebook oldalon még minőségibb tartalmak kapnak helyet, elindult a blog-os kommunikáció is, valamint egy telefonos applikáción keresztül is lehetővé tesszük az utazók számára a szavazást. A versennyel párhuzamosan megjelentetjük a “Barátságos Szállodák Kártya”-t, aminek birtokában az utazók többletszolgáltatásokat kapnak a kedvenc szállodáikban. Ezzel a kártyával – a kuponos rendszerekkel szemben – a vendégközpontúságra, a többletszolgáltatások adásra akarjuk bátorítani a szállásadókat.” – mondta el Csobota-Kis Árpád versenyigazgató, a Barátságos Szállodák Nagykövete.

Az idei megmérettetés – “Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2013 Verseny” – 2013.02.25 – 2013.04.27-ig tart. Az utazók a www.szallodaverseny.hu oldalon szavazhatnak a hotelekre, melyek az idei versenyben – a szobaszámuk és a csillagbesorolásuknak megfelelően – már 4 kategóriában nevezhettek.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.