Angelina Jolie és Brad Pitt bora

Néhány óra alatt elkelt az első 6000 palack bor, amelyet Angelina Jolie és Brad Pitt dél-franciaországi Chateau Miraval birtokán termeltek.

Ezer rekesz rozébort bocsátottak áruba  Franciaországban az interneten, mielőtt két hét múlva megkezdődne a hollywoodi sztárpár termelte borok világméretű forgalmazása. Egy-egy vevő egy rekesz – hat palack – 2012-es évjáratú Miraval rozét vásárolhatott rekeszenként 105 euróért, beleértve a kiszállítási díjat is. A “Brangelina”-birtok ügyeinek kommunikációjával megbízott cég örvendezve jelentette be csütörtök este, hogy a reggel 9-kor kezdődött akcióban délután 2-re már elfogyott mind a hatezer palack.A borból csak franciák vásárolhattak, fejenként csak egy rekesszel.

A hollywoodi álompár provence-i birtokán termelt bort Miraval Cotes de Provence márkanéven hozták forgalomba, “palackozta Jolie-Pitt & Perrin” jelzéssel. Az utóbbi név Marc Perrin neves francia borászt takarja, akivel a sztárok összefogtak boruk értékesítésére.Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban 40 millió euróért vásárolta meg a 17. századi Miraval kastélyt a hozzá tartozó 500 hektár földdel, benne 50 hektár szőlővel a dél-franciaországi Bignole térségében, ahol a pár a nyári hónapokat tölti.

A Jolie-Pitt borok nagyobb szabású forgalmazása két hét múlva indul, amikor 100 ezer palack bort szállítanak ki éttermeknek és nagykereskedőknek szerte a világban. A színészpár követte más hírességek – köztük Gérard Depardieu és Michael Schumacher – példáját, akik imázsuk feljavítása végett, üzleti célból vagy egyszerűen csak hobbiból bortermelése fogtak a napsütötte Dél-Franciaországban.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.