II. Sapixel Nemzetközi Fotópályázat

A  Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat meghirdette az idei Sapixel Fotóversenyt, amelyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet pályamunkát a világ bármely pontjáról, valamint kiváló lehetőséget teremt a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához.

A legjobb alkotásokból a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat kiállítást rendez a kolozsvári  Diákművelődési ház (Stud Ház) Európa termében, majd vándorkiállításként Erdély több nagyvárosában lesz megtekinthető, valamint az első három helyezett értékes nyereményekben részesül. A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában a sapixel.khok.ro  weboldalon lehet feltölteni.  További információk a versenyről a Sapixel facebook oldalán.

A 2013-as versenyben  is két témában lehet nevezni:
1. ZAJ
2. ÉRZÉSEK

Beküldési határidő: 2013. 04. 15.

Nevezési feltételek: A pályázaton való részvétel előfeltétele a nevezési szabályok elfogadása és a regisztráció, majd a pályázati anyagok feltöltése a megadott címre. Egy pályázó 1 képpel pályázhat témakörönként. A fájl mérete maximum 10 MB lehet (A kép felbontása minimum 1024 x 768 pixel kell hogy legyen.) A képek egy előzetes etikai, technikai és minőségi bírálaton mennek át, azok a felvételek, amelyek nem felelnek meg a kiírásnak, nem vesznek részt a pályázaton sem. A résztvevő a pályázati anyag elküldésével elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a szervezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeit térítésmentesen használják, illetve kiállításon bemutassák. A pályázó vállalja a felelősséget az esetleges személyi vagy szerzői jogok megsértéséért.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*