Nyugdíjas expo Las Vegasban

A sajtó képviselőjeként, második alkalommal vehettem részt a „Senior Spectacular expon”, mely a Gold Coast Hotelben került megrendezésre, Las Vegasban január 19.-én.

Az expo – csak úgy, mint a tavalyi évben – óriási siker volt, a terem zsúfolásig megtelt lelkes, aranyos, és mosolygós idős emberekkel, valamint közel 80 kiállító céggel. A kiállítók között rengeteg egészségügyi, és biztosítási cég,  idősek otthona, utazási iroda, kozmetikai cég, csontkovácsok, és orvosi szolgáltatást nyújtó cégek voltak. A vendégek az expo ideje alatt változatos színpadi műsorokban gyönyörködhettek, öröm volt látni, ahogy némelyikük táncra is perdült a műsor ideje alatt. Az ajándék sütik, és a finom popcorn csak ráadás volt!

A látogatók száma meghaladta az 1500 főt

Én magam is élveztem ezt a napot, hiszen több, régi , kedves ismerősömmel is összefutottam, köztük  Nicole Duffel-lel, aki tavaly augusztusban nyerte el a Ms.Nevada Senior America 2012 címet. Nicole varázslatos egyénisége mindenkit lenyűgözött, mindenkihez volt néhány jó szava, és az egész napot végig mosolyogta.

Ms.Nevada Senior America 2012. Nicole Duffel

Az expo valóban nagyon jó hangulatban telt, példa értékű, ahogy az idős emberek sorsával törődnek Amerikában!

Marianna Szőke
President & CEO
Body & Soul Wellness, Inc.
Las Vegas, NV

Website:www.body-soul.us

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*