Eddig soha nem látott magyar siker Los Angelesben

Eddig soha nem látott óriási magyar siker Los Angelesben! Eötvös premier, mohácsi busók, Kárpátok néptánc-show, magyar borok, Sapszon-koncert a Walt Disney Concert Hallban!

A los angelesi Walt Disney Concert Hallban, a világ egyik komolyzenei fellegvárában. Eötvös Péter kortárs magyar zeneszerző DoReMi darabjának világpremierje mellett Kodály és Bartók művek is felcsendültek, a Los Angeles-i Filharmonikusok briliáns előadását az igényes közönség kitörő ovációval fogadta.

A koncert után a Walt Disney Concert Hall „BP Hall”-jában nagyszabású fogadást adott dr.Kálmán László főkonzul.  Magyar borokkal kínálták az Eötvös-premier utáni „after party-fogadásra” érkezőket, akik a Magyarországot bemutató kiállítást érdeklődve tanulmányozták.

A  Kárpátok néptánc együttes előadása fergeteges sikert aratott, úgyszintén a két mohácsi autentikus busó jelmezes népi táncosunk, a programot Sapszon Bálint zongoraművész és testvére, Sapszon Orsolya koncertje zárta.

Óriási siker, hiszen korábban még soha nem került eddig sor Los Angelesben ilyen színvonalú, Magyarországot egyértelműen és csak pozitívan bemutató esemény megszervezésére!

Consulate General of Hungary in Los Angeles

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*