Jean-Claude Van Damme kaliforniai álomotthona

A sztárok nem aprózzák el a lakásvásárlás kérdését. Jean-Claude Van Damme közel hat millió dollárért vásárolta meg álomotthonát Kaliforniában.

Jean-Claude Van Damme igazi álomotthont vásárolt magának. A közel 6 millió dollár értékű kaliforniai kastély hat hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik, összesen 7574 négyzetméteren. Az 51 éves sztár luxusotthonában a számtalan fürdő- és hálószoba mellett 3D mozi, lift, vezeték nélküli zenei rendszer, bár, biliárdterem, edzőterem és könyvtár is található, ami a teljes kényelmet biztosítja.

Ebben a hideg téli időben nyolc kandalló biztosítja a meleget, és külön fürdőszoba jár a hölgyeknek és a férfiaknak. Továbbá egy vízesés, egy tetőtéri organikus kert és további fürdőeszköz, egy hidromasszázs kád garantálja a kikapcsolódást.

A villa modern stílusban épült, és ehhez illően modern bútorokkal van felszerelve, mindez a legnagyobb kényelmet biztosítja. Van Damme feleségével, Gladys Portugues-zel, és két gyermekével, a 22 éves Bianca-val és a 26 éves Kristopher-rel él.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*