Farsangi Torkos Csütörtök

Kényeztesse ízlelőbimbóit fél áron, Torkos Csütörtök napján! Helyezze magát kényelembe és válasszon a csatlakozott éttermek listájáról!

A Torkos Csütörtök akcióban részt vevő éttermekbe már lehet asztalt foglalni az esemény weboldalán, ám a jelentkezés még korántsem zárult le: a kínálat napról napra bővül. A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra Farsangi Torkos Csütörtök néven idén kivételesen 2013. január 31-én kerül sor. Az éttermek mellett több mint hetven szálláshely kínál kedvezményes ajánlatot a Torkos Csütörtököt követő „hosszú hétvégére”.

A Magyar Turizmus Zrt 2013-ban immár a 8. alkalommal szervezi meg a népszerű Torkos Csütörtök akciót. A jeles napra ezúttal azért nem a néphagyomány szerinti, a hamvazószerdát követő napon kerül sor, mivel az épp – az étterembe járás szempontjából szintén népszerű – Valentin (Bálint) napra esik.

Amint az online asztalfoglalás elérhetővé vált, bizonyos éttermek teljes kapacitását gyakorlatilag azonnal lekötötték a torkoskodni vágyók. A Magyar Turizmus Zrt. és a NetPincér korábbi sikeres együttműködésének köszönhetően az akció hivatalos weboldala továbbra is a www.torkoscsütörtök.hu (vagy www.torkoscsutortok.hu). Érdemes gyakran böngészni az oldalt, mert naponta 20-30 étteremmel bővül az akcióban részt vevők száma. Jelenleg több mint 560 étterem szerepel a Torkos Csütörtök adatbázisában. A kínálat széles: a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig országszerte több száz étterem közül választhatnak az érdeklődő ínyencek.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*