Mocskos disznóknak nevezte a vendégeket

“Mocskos disznók vagytok, ne gyertek ide soha többé” – ezzel a mondattal dobott ki két vendéget egy all-you-can-eat étterem tulajdonosa, azaz egy olyan étteremé, ahol annyit eszik a vendég, amennyit akar. A két vendég azóta sem érti, hogy miért dobták ki őket, hiszen már 2 éve oda jártak enni. 

5 és fél órán keresztül annyit eszik, amennyit csak akar, mindezt 12 angol fontért, azaz nagyjából 4.200 forintért – ez az alapszabály a brightoni Gobi étteremben. Két vendéget pár napja mégis kidobott a tulajdonos, amikor már az ötödik tál ételüket fogyasztották.

A 26 éves George Dalmon és Andy Miles két éve, minden hónapban kétszer ellátogatott az étterembe, hogy 12 fontért degeszre egye magát. Most viszont az ötödik tál étel után odament hozzájuk a tulajdonos, és azt mondta nekik: “mocskos disznók vagytok, ne gyertek ide többé”. A két férfi azt mondta a BBC-nek: a tulajdonos gusztustalannak nevezte őket, és azt mondta nekik, hogy kieszik a vagyonából, ezért dobta ki őket. Amikro rákérdeztek, hogy ugye csak viccel, kiderült, hogy nem, ezért kénytelenek voltak távozni.

A tulajdonost nem érte el a BBC, mert épp szabadságon van, de a helyettese azt mondta nekik: a két férfi olyan volt, mint a cápák etetés előtt, tolakodtak, széttúrták a büféasztalt, félrelökték a többi vendéget a grillpulttól, ezért dobták ki őket.

 

Forrás:gasztro-tv.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*