Újévi luxus falatozás San Francisco-ban

Úgy tűnik, a gourmet fesztiválok nem csak a meleg nyári napokra korlátozódnak. De nem is probléma, hisz mi lenne velünk télen, ínycsiklandozó luxus falatok nélkül. A Winter Fancy Food Show nem is hagyja kiürülni éléskamráinkat.

San Francisco-ban, a nyugati part legnagyobb étel és ital vásárán, 2013. január 20. és 22. között a legextrább falatok torpedózzák meg ízlelőbimbóinkat és a pénztárcánkat. Azonban ennyire szerteágazó minőségi kínálatnál szinte meg is feledkezünk az árakról.


Az 1955 óta megrendezett vásárok Észak-Amerika legnagyobb szenzációjának számítanak luxus étel és ital terén. Az idei téli vásár immáron a 38. a sorban, a júniusban megrendezett nyári show pedig az 59. lesz. Az immáron hagyománnyá vált kiállítások minden évben több mint 40.000 látogatót vonzanak szerte a világból, hogy bemutathassák 260.000 újító és luxus terméküket, mint például kézzel készült sajtokat, exkluzív kávékülönlegességeket, édes és sós csipegetni valókat, fűszereket, természetes, organikus és nemzeti ételeket, hozzávalókat. A 2012-es vásár egyik fő attrakciója például a japán kiállítók voltak, Miso to go! termékükkel és elvitelre készült algasalátájukkal.


A vásárokon 1300-nál is több kiállítóval találkozhatnak a vendégek, de részt vesznek a rendezvényen a legismertebb gasztronómiai tévécsatornák, újságírók a legnagyobb beszállítók és luxus éttermek, akinél a minőség a legfontosabb. De a vásárlások és kóstolgatások mellett, a National Association for the Specialty Food Trade társaságnak tagjai különböző továbbképzéseken és előadásokon is részt vehetnek. A rendezvények nagy sikerét alátámasztja, hogy már a 2014-es évre is megvannak a téli és nyári vásárok időpontjai és kiállítói.

Forrás: VJM.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*