Civilben New Yorkban

Texas államban születni, majd New Yorkban letelepedni. Nem ez az első – és minden bizonnyal nem is az utolsó eset –, hogy erről olvashatunk. Tom Fordhoz hasonlóan Chace Crawford is hosszú utat meg a Nagy Almáig, időközben egyedi öltözködési stílust sajátított el. Tőle merítünk ihletet a héten.

Chace Crawford az életet hamisítatlan texasi módon kezdte, az állam több kisvárosában is élt családjával, húga egy állami szépségversenyt is nyert, ő maga pedig egy keresztény akadémián érettségizett. Élete ezután vett nagy fordulatot, az amerikai álmot a fehér kerítéssel együtt ugyanis maga mögött hagyta, amikor a kaliforniai Malibuba költözött, hogy az egyetemen újságírást hallgasson.

Filmes pályafutása 2006-ban kezdődött, a Megrendezett halál című tévéfilmben kapta meg élete első szerepét, melyet további két kisebb filmszerep követett. Nem hisszük, hogy pletykafészek lenne, de a következő évben bekerült az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb tini sorozatának, a Gossip Girl szereplőgárdájába; Nate Archiblad karakterének megformálásáért három filmes elismerést is nyert. A sorozatnak napjainkra már vége, Chace karrierje a jelek szerint csak most kezdődik igazán, idén ugyanis két filmben is játszott. A Responsible Adultcimű romantikus vígjátékban Katie Holmes oldalán láthatjuk majd hamarosan, a The House Gun című alkotásban pedig Pierce Brosnan volt a társa.

A military stílus örök, és ezt Chace is tudja jól, különben nem kapták volna lencsevégre ebben a hibátlan szettben a Los Angeles-i repülőtéren. Az arányokra kényesen ügyelő színész alap ruhadarabokból felépített szettjének titka éppen az egyszerűség. A karakteres kiegészítőket úgy viseli, hogy azok egyike sem vonja el feleslegesen a figyelmet. Mind közül a kedvencünk a kissé kopott bakancs, ami a használat során nyeri el valódi értékét.

Chace laza egyénisége megmutatkozik többek között abban is, hogy a legtöbbször nem gondolja túl összeállításait. Gyakran jelenik meg gálákon, és hivatalos rendezvényeken úgy, hogy egy hétköznapinak is mondható farmer-póló szettre felvesz egy klasszikus szabású zakót. A végeredmény magáért beszél. Erőlködés nélkül kaphatunk mi is ily módon egy elegáns megjelenést, amit akár a munkahelyen is hordhatunk.

A tökéletes öltöny. Ha már magunkénak tudhatjuk, szerencsések vagyunk, azoknak pedig, akik még keresik az igazit, talán Chace most segíthet. A klasszikus szabású kétgombos zakó és nadrág minden sallangtól mentes, és ránézésre is kényelmes viselet. A szövet játéka és az anyag hibátlan esése egyaránt példaértékű, csak úgy, mint a színválasztás, a szürke ugyanis ideális nappali és esti viseletnek egyaránt.

A fiatal színész ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, ehhez az alkalmi megjelenéshez is egy magas szárú cipőt választott a megszokott félcipő helyett.

Forrás:player.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.