Újabb titkos esküvő Hollywoodban

Kate Winslet harmadszor is úgy döntött, hogy oltár elé áll. A színésznő New Yorkban, privát esküvőn mondta ki az igent barátjának, Ned RocknRollnak.

Nagyon romantikus és nagyon privát ceremónia volt – mondta el egy forrás. Annyira titkos volt, hogy a pontos napot se lehet tudni. Nem volt túl nagy a vendégsereg sem. A színésznőnek természetesen mindkét gyereke ott volt: a 12 éves Mia, aki első férjétől, Jim Threapleton-tól van, valamint 9 éves fia, Joe, aki második férjétől, Sam Mendestől született.  Rajtuk kívül csupán a pár 12 barátja volt jelen, köztük a színésznő Titanic-os kollégája, Leonardo DiCaprio, aki átadta a menyasszonyt. Egy átalakított csűrben zajlott az ünnepség, melyről még a család sem tudott.


Már egy ideje tervezik ezt az esküvő, de nem akarták nagy dobra verni. Mindketten nagyon boldogok és szerelmesek. Kate nem akart felhajtást, úgyhogy inkább nem is mondta meg senkinek. Leót kérte fel, hogy adja őt át az oltárnál, mert a legjobb barátok – avatott be a kulisszatitkokba egy ismerős. Kate szóvivője megerősítette az esküvő tényét, a színésznő apja azonban meglepődött, amikor rákérdeztek nála is a ceremóniára. Ned családját ugyanúgy meglepték, apja azt mondta: erről nem is tudtam, de velük kapcsolatban nem lep meg semmi.

Kate és Ned egy év együtt járás után idén nyáron jegyezték el egymást. Kate még soha nem volt ilyen boldog, a házasság mindig is a tervek között szerepelt, de az elmúlt hónapokban sűrűn jött fel a téma. Ned Richard Branson unokaöccse, részidőben nála is dolgozik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*