Még mindig keresik az olasz divatmogult

Nagy erőkkel keresik szombat óta Venezuelában azt a kis-repülőgépet, amely előző nap tűnt el a latin-amerikai országban, fedélzetén az olasz Missoni divatház vezérigazgatójával és öt másik emberrel.

A keresés egyelőre eredménytelen. Illetékesek szerint 24 órával azután, hogy a Los Roques üdülőszigetről rövid útra indult BN-2 Islander típusú gép eltűnt a radarképernyőkről, a repülőnek még semmilyen nyomát nem találták. Az utóbbi években a szállodaiparba is beszálló Missoni Rt. egyik tisztségviselője, a társaság észak-olaszországi központjából távozóban szombat délután szintén azt mondta, hogy nincs hírük a repülőgépről, amelyen Vittorio Missoni vezérigazgatón kívül felesége, Maurizia Castiglioni, a házaspár két olasz barátja és a kétfős venezuelai személyzet tartózkodott. Missoninak a családi üzletben tevékeny szerepet játszó öccse, Luca szombaton Venezuelába utazott, hogy figyelemmel kísérje az eltűnt gép utáni kutatást, amelyben az olasz sajtó szerint repülőgépek, motorcsónakok és helikopterek mellett egy különleges óceánkutató hajó is részt vesz.

Mint arról már korábban beszámoltunk, péntek este Venezuela közelében nyoma veszett Vittorio Missoni olasz dizájnernek és a feleségének. A Missoni divatház első emberének eltűnését szombaton délelőtt jelentette be a cég. Vittorio a feleségével, egy kéttagú személyzettel és egy baráti házaspárral utazott egy kisgépen – írja a The New York Times. “A Missoni családot már értesítette a venezuelai konzulátus, ez eltűnteket pedig nagy erőkkel keresik az illetékes szervek, ennél többet sajnos nem tudunk” –nyilatkozta a cég szóvivője. Az olasz sajtóban arról szólnak a hírek, hogy a hattagú csapat pénteken reggel indult el a Los Roques nevű, Venezuela közeli szigetről.

 

Forrás:MTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*