Magyar ügyvéd toboroz Amerikába luxusprostikat

Megdöbbent információ jutott a Bors birtokába. Állításuk szerint magyar ügyvéd toboroz Budapestről lányokat New York és más amerikai nagyvárosok luxuskuplerájaiba.

A lányoknak naponta hat-nyolc férfival kell lefeküdniük. Heti keresetük mindezért cirka hárommillió forintnyi dollár – olvasható a Borsban. Több olyan korábbi prostituált is beszélt nekik minderről, akik dolgoztak az Egyesült Államokban.
Naponta 4-6 vendéget “garantálnak”, napi közel 500 ezer forintos fizetést ígérnek, sőt még azt is a szexmunkásra bízzák, hogy egy héten hány napot és mikor dolgozik. Nem nehéz kiszámolni, hogy megfelelő “kapacitás” esetén hetente 3 millió forintos fizetés, amivel a lányokat kecsegtetik.


“Voltam már kint, nem egyedül. Nagyon sokan megfordultak ott az elmúlt hónapokban. Amit ígérnek, általában be is tartják. Kizárólag a repülőjegyet kell fizetnünk, kint már semmire nincs gondunk” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő lány. A leveleket ugyanarról a címről küldik a munkára fogékony lányoknak. Feladójuk egy Magyarországon praktizáló ügyvéd, akinek ténykedéséről állítólag a kollégái is tudnak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*