Itt az új amerikai őrület: a szempillabotox

Ma már 3D hosszabbítással tartós, a műszempillánál természetesebb hatást érhetsz el. Ha azonban ez sem elég és úgy érzed, továbbra sem elég hosszúak és dúsak a pilláid, akkor számodra is jó hír, hogy hamarosan Európában is elérhető lesz egy szempillabotoxként elhíresült csodaszer.

A különleges készítményt, amely 18%-kal sötétebb és 25%-kal hosszabb szempillákat ígér, az Allegran vállalat fejlesztette ki, amelyik évekkel ezelőtt piacra dobta a botoxot. Most pedig épp egy zöld hályog kezelésére használt szeren dolgoztak, amikor felfedezték, hogy a vegyület egyik mellékhatása serkenti a szempillák növekedését.

Olyan A-listás sztárok, mint az X-Factor guru Simon Cowell, Nicole Kidman és Sharon Osbourne is esküsznek a Latisse-ra, melyet naponta egyszer kell a szempillák tövéhez kenni. A készítmény pedig nyolc hét alatt látványosan dúsabb, teltebb és hosszabb szempillákat varázsol. Hogy pontosan milyen lesz az eredmény, itt tekintheted meg.

Amerikában, Kanadában és Indiában már forgalmazzák, és a hírek szerint hamarosan Európában is elérhető lesz. Nagy-Britanniába tör majd be először a szempillabotox, ami bizony nem lesz olcsó mulatság. Egyhavi adag körülbelül 35.000 forintba kerül majd. Természetesen nem lesz elég egyszer beruházni a csodaszerre. Azért, hogy a pillák ugyanolyanok maradjanak, minden nap adagolni kell a szemkörnyékre a különös találmányt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*