Erotikus kalendárium ortodox pópákkal

Az ünnepek alatt körbejárta a világot egy fiatal, meleg férfiakról készült fényképes naptár, amelynek a szereplői a készítők szerint román ortodox pópák. Az egyház nem kommentálta a hírt, de bizonyos források szerint megvizsgálták, hogy a szereplők között van-e belső emberük.

A fotókon erotikus pózokban láthatóak fiatal, ortodox egyházi viseletben fotózott férfiak, s a forgalmazó cég szerint a szereplők „közép-kelet európai fiúk”, és közöttük románok is vannak.

A hír értékét némileg csökkenti, hogy a román napilapok úgy tudják, a naptárral részletesen a Huffington Post napilap foglalkozik, ami megkérdőjelezi a többi információ hitelességét is, és ha igaz, azt írták, hogy „tűzről pattant meleg naptárral jelentkeztek a román ortodox pópák”, ami csak itt-ott fedi a valóságot.

Az ortodox egyházból származó értesülések szerint a hírt azért nem cáfolták, hogy ne legitimálják (van benne logika), és a belső ellenőrzések eredménye is megnyugtató, tehát vélhetően modellek, és nem egyházfiak kelletik a bájaikat a fotókon. A naptárt forgalmazó portál, a www.orthodox-calendar.com mellesleg 36 euróért illatos gyertyákat is kínál eladásra, tehát a vallásos forró fiúk minden igényét kielégíti.

Forrás:Székely Hírmondó

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*