Nulla kalória! Itt a belélegezhető csokoládé

A Le Whif olyan édességet dobott piacra, ami valószínűleg egészen rövid időn belül felforgatja majd a piacot. Egyetlen kalória bevitele nélkül élvezhető ugyanis gyakorlatilag bármilyen ízesítésű csokoládé, és nem is akárhogyan: a Le Whif nem megehető, hanem belélegezhető csoki.

A fogyókúrás kaják új, high-tech generációját egy harvardi professzor, David Edwards fejlesztette ki, az ő nevéhez fűződik egyébként a belélegezhető inzulin is. A „kaja” már elérhető Franciaországban és Japánban, mi pedig lelki szemeink előtt már csokiszipusok tömegeit vizionáljuk. A Le Whif egyébként kicsi, cigis doboz-szerű csomagolásban kapható, és a gyártó a notórius cigarettázóknak is melegen ajánlja, ha esetleg le akarnának szokni. David Edwards, a különlegesség kitalálója nem győzi hangsúlyozni, hogy itt szó sincs arról, hogy egyszerűen csak szagolgatunk egy csokiillatú valamit, amit aztán nem lehet megenni, így aztán csak magunkat kínozzuk vele. A cuccot ugyanis úgy kell fogyasztani, amit Edwards az evés és a belélegzés közötti folyamatnak nevez, és még új szót is alkotott rá: ez a „ to whif” ige, amit valószínűleg képtelenség lenne szabatosan lefordítani.

A csoki 100%-osan természetes és organikus és még teltségérzetet is okoz, úgyhogy talán nem túloz Edwards, amikor a táplálkozás egy új formájáról beszél. Hasonlóan bizarr egyébként a felszippantható kávé is, amibe egy presszókávényi koffein és nulla kalória van. Fantasztikus találmány, hiszen ezek után már semmi szükség arra, hogy leugorjunk a kedvenc kávézónkba olvasgatni, nem kell a fekete hörpintése közben hülye barátaink sirámait hallgatni, és még azzal sem kell lelkiismeret furdalást okozni magunknak, hogy lopva a pincérlány fenekét bámuljuk. Ezentúl, ha kávéra vágyunk, csak felszipuzzuk a cuccot a metrón, aztán jó napot – hát nem fantasztikus? Mi már csak a belélegezhető marhapörkölre várunk, az tényleg maga lehet a mennyország. Akit érdekel az újdonság, a lewhif.com-on rendelhet belőle mindössze 2,5 dollárért. Szinte ingyen van.

 

Forrás: burzsuj.blog.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*